Ultimul capriciu pe care şi l-a satisfăcut Ronaldo costă 300.000 de euro

4 săptămâni in urmă 67

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - Academica Clinceni, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Pare o maşină modestă dacă te gândeşti că garajul lui Cristiano are maşini de câteva zeci de milioane de euro, între care şi Bugatti La Voiture Noire de circa 17 milioane de euro.

Dar au trecut doar câteva zile şi vedeta portugheză a apărut la cantonament într-un Bentley Flying Spur, evaluat la 300.000 de euro. O supermaşină pe care o adaugă colecţiei sale impresionante. Bentley Flying Spur are un motor de 6 litri V12 cu 635 de cai putere.

Imediat în spatele maşinii în care se afla Ronaldo venea un Range Rover în care se erau cei de la firma de securitate angajată de fotbalist pentru paza sa şi a familiei. Maşină cu care Cristiano a ajuns în câteva rânduri la antrenamente.

Galerie Foto

În garajul lui Ronaldo se află, printre altele, Bugatti La Voiture Noire şi Ferrari Monza SP2

În 2019, Cristiano Ronaldo şi-a achiziţionat primul exemplar din Bugatti La Voiture Noire, la un cost 16,7 milioane de euro, cu taxe incluse (11 milioane fără taxe). O adevărată vitrină tehnologică prezentată la salonul auto de la Geneva, în martie 2019. Privită de sus, mașina pare să aibă un fel de coloană vertebrală, care se întinde pe toată lungimea caroseriei și are 6 tobe de eșapament.

Bolidul are un motor unicat, cu o capacitate de 8 litri, quad-turbo, cu 16 cilindri, dispuși în W, care "stoarce" 1.500 de cai putere, un cuplu maxim de pe altă planetă, de 1.600 Nm și dezvoltă o viteză de top de 418 km/h. Pentru a atinge această viteză, La Voiture Noire are o a doua cheie de contact, la fel ca și celebrul Veyron, care a fost la rându-i, cea mai rapidă mașină a lumii la momentul lansării.

Galerie Foto

Etichete: cristiano ronaldo , mașini cristiano ronaldo , garaj cristiano ronaldo
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă