Ultimul anunț oficial legat de situația de la Dinamo

2 luni in urmă 32

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al FC Dinamo, a anunţat, vineri, că gruparea a făcut plăţile curente către bugetul de stat, dar şi lichidarea salariilor jucătorilor pentru luna iulie, informează Peluza Cătălin Hîldan.

‘“În dorinţa de a reabilita situaţia financiară a personalului clubului, lichidarea salariilor jucătorilor pentru luna Iulie s-a realizat astăzi, cu două săptămâni mai devreme fată de data prevăzută în contracte. De asemenea, tot astăzi, clubul Dinamo a efectuat şi plăţile curente către bugetul de stat.” Răzvan Zăvăleanu, Administrator judiciar, RTZ & Partners

O declaraţie pentru marea familie Dinamo.

Pentru a ajunge, din nou, după atâţia ani, la normalitate. Pentru a repune clubul pe o direcţie corectă. Pentru a recâştiga mândria şi onoarea lui Dinamo. PENTRU ASTA AM LUPTAT, CÂINILOR! Aceasta este raţiunea existenţei programului DDB! ÎMPREUNĂ VOM SALVA DINAMO! Vă puteţi închipui o veste mai bună decât cea pe care tocmai v-am dat-o, chiar înaintea meciului de duminică? DINAMO VA EFECTUA DEPLASAREA LA BUZĂU ÎN FORŢĂ. Peste 2000 de suporteri din toată ţara şi-au anunţat prezenţa la meci.

La Buzău vor cânta împreună două galerii de legendă! La ora 12:00 susţinem pe U, iar de la ora 19:00 zguduim stadionul pentru DINAMO!”, se arată pe pagina de Facebook a PCH.

FC Dinamo va juca, duminică, în deplasare, de la ora 19.00, în compania echipei Chindia Târgovişte, în etapa a patra a Ligii 1.

Citeste si:

Fără bani în cont și în insolvență, Dinamo reușeste încă o victorie în Liga 1. Deian Sorescu, din nou omul meciului pentru "câinii roșii"

O familie a aruncat accidental 25.000 de dolari. Gunoierii au căutat prin 6 tone de deșeuri pentru a recupera mica avere

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă