Ultimele zvonuri trăsnite despre pandemia Covid: “Circulă salvările goale cu sirena pusă ca să ne sperie, să stăm în casă și să ne vaccinăm.”

1 săptămână in urmă 47

Sambata, 15 Ianuarie 2022, ora 10:12

129 citiri

O postare pe pagina RO Vaccinare a adunat cea mai nouă colecție de zvonuri trăsnite care circulă în legătură cu pandemia Covid și vaccinarea împotriva virusului.

Prima "bazaconie" este postată pe pagina oficială a Platformei naționale de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19: “Circulă salvările goale cu sirena pusă doar ca să ne sperie, ca să stăm în casă și să ne vaccinăm.”

"Ce bazaconii ați mai auzit în ultima perioadă?

Începem noi: “Circulă salvările goale cu sirena pusă doar ca să ne sperie, ca să stăm în casă și să ne vaccinăm”.

Mai avem una de la Obor: “După ce se vor epuiza vaccinurile, vor băga serul experimental în salam”, afirma cu tărie o doamnă care vindea la o tarabă din zona de fructe".

"Și încă una: Teoria celor 7 doze pusă în practică de Bill Gates, George Soros și Anthoni Fauci: se vor administra 7 doze.

Prima afectează splina și distruge sistemul imunitar, a doua distruge 75% din capacitatea corpului de a produce celule albe, a treia conține fix 81 de bacterii menite să ducă la tot felul de boli cronice, a patra conține 8 tulpini de SIDA. Sursa nu precizează ce conțin dozele 5, 6 și 7, dar toți vor fi dependenți de doze pentru a putea supraviețui.

Ar fi de râs, dar la câte distribuiri și comentarii am văzut… Trist!", scrie pe pagina RO Vaccinare de pe Facebook.

Completările nu au întârziat să apară de la urmăritorii paginii:

"Când a văzut rata scăzută de vaccinare, Oculta a eliberat omicronul care e, de fapt, un vaccin cu auto-răspândire."

"Lucrez la un centru de vaccinare în calitate de medic supraveghetor și mă mai întreabă cunoscuții dacă este adevărat că iau 1.000 de lei per pacient vaccinat. Când le arăt fluturașul pe o lună și câți bani se opresc la stat, toți își cer scuze."

"O bazaconie auzită în toamna, când morții umpluseră morgile. Că oamenii mor din alte cauze și când vin rudele la morgă, sunt întrebate dacă nu vor să li se treacă pe certificatul de deces Covid, că să mai câștige niște bani în plus. O colegă se jură că așa i s-a întâmplat unei prietene apropiate a cărei mama a decedat din cauza unei boli incurabile. Și de aici, generalizarea și ideea că numărul real de morți în urma Covid este umflat artificial de către autorități."

"Politicienii se vaccinează cu ser."

"Oamenii sunt plătiți ca să declare că omul a decedat din cauza Covid -lui."

"Crește pensia specială guvernanților in functie de cati mor de covid."

"Pandemia tine fix până în 2025. Până atunci ne obligă să facem 7 vaccinuri, și după ultimul semnul diavolului va apărea pe mâna dreaptă. Așa va știi Dumnezeu pe cine sa ia cu el pe norișori și pe cine nu. Plus că mai are și cip ca să ne controleze și să le facem pe toate."

"Vaccinul te face steril, dacă nu pe ține, pe copiii tăi"

"De la vaccin, când te apropii de vârsta de pensionare se activează în ține o boală, ca să nu mai prinzi pensia".

"O bazaconie spusă de un popă într-o biserică: fiecare doză conține nanoboți care se unesc ulterior în corp și formează cipul!"

Citeste si:

Medicii de familie pot testa pentru Covid-19 inclusiv pacienții care nu sunt pe lista lor. Cum vor fi recompensați

Medicii de familie care vor să se implice în testarea pentru Covid-19 trebuie să încheie un contract cu Casa de Asigurări de Sănătate sau un act adiţional la contractul care vizează...

Dosar penal pentru bărbatul care a incendiat în semn de protest un cort de vaccinare din Râmnicu Sărat. La cât ajunge prejudiciul

Un bărbat de 22 de ani din Focşani care a incendiat un cort de vaccinare aflat în parcarea unui hipermarket din Râmnicu Sărat, judeţul Buzău, a fost identificat la o lună de la comiterea...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă