Ultimele vesti despre starea de sanatate a lui Tiger Woods. "Voi lucra pentru a deveni mai puternic"

1 lună in urmă 2

Jucatorul de golf Tiger Woods a revenit acasa dupa accidentul de masina suferit la 22 februarie, in California, informeaza BBC.

Americanul in varsta de 45 de ani a avut nevoie de o interventie chirurgicala dupa ce a suferit fracturi la picioare, in urma accidentului.

"Ma bucur sa anunt ca m-am intors acasa, continuandu-mi recuperarea. Sunt foarte recunoscator pentru valul de sprijin si incurajare pe care l-am primit in ultimele saptamani. Ma voi recupera acasa si voi lucra pentru a deveni mai puternic in ficare zi", a scris el, miercuri, pe Twitter.

Woods, care se recupera dupa o operatie la spate in momentul accidentului, a fost gasit inconstient si cu fata acoperita de sange, la fata locului. Politia din Los Angeles a precizat ca nu exista dovezi ca sportivul ar fi cosumat droguri sau alcool in momentul accidentului.

Real Madrid si Manchester City, calificare fara probleme in sferturile Champions League

VIDEO Budescu i-a raspuns lui Mutu si a marcat un gol ireal, direct de pe tribuna. "Acum ne asteptam sa dai gol de pe nocturna"

Razboi in lumea tenisului. Roger Federer, atacat: Nu a jucat de un an si este deasupra mea in clasament. Este un dezastru


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă