Ultimele scrisori au plecat spre Moş Crăciun. Dorinţele celor mici, aşternute pe hârtie şi preluate de poştaş

4 săptămâni in urmă 23

Magia Crăciunului e reală și nimic nu o surprinde mai bine decât bucuria și încrederea cu care un copil îi scrie Moșului. În casele din toată lumea părinții completează cot la cot cu cei mici scrisorile. Cei mai mari îl caută pe Moș pe internet pentru că bunul Crăciun ţine şi el pasul cu tehnologia şi primeşte mesaje pe orice cale.

Dragă moș Crăciun, pe mine mă cheamă Estera și vreau să îmi aduci orice vreau eu. Şi când vii pe la mine o să-ţi spun şi o poveste

Estera are 4 ani și a cerut ajutorul mamei ca să ii scrie Moșului. Vrea jucării însă își dorește ca toți copiii să primească la fel de multe daruri ca ea. 

Estera: Pătuţ caleaşcă. 

Reporter: Ai cerut chiar şi pentru ei ceva?

Estera: Da. I-am cerut să le ducă haine, să le ducă dulciuri, să le ducă pantofi.

Când scrisoarea e gata, misiunea trebuie dusă la bun sfârșit. E nevoie de un drum până la cutia poștală.  "S-o facem mititică, să ne încapă în plic, da? Şi acuma pui tu inimioară. Aici o bate vântul, aşa e făcută..."

Iar de aici, scrisorile ajung pe mâini bune. "Ia uite ce am aici. O scrisoare pentru Moşul. Destinaţie Laponia. Mara din Craiova la expeditor"

Ultimele scrisori către Moş Crăciun

Poştaşii sunt asaltaţi în această perioadă, cu scrisori pentru Moş Crăciun. Nici pe stradă nu scapă de insistenţa celor mici.

Vlad Cristian, poştaş: Sunt mulţi copii care mă abordează şi în sector, când mă duc cu alocaţia şi îmi zic: am scris o scrisoare pentru Moş Crăciun, o să ţi-o dea mami s-o trimiţi moşului în Laponia.

Copiii mai mari sunt mai descurcăreţi. Știu bine că internetul e o cale excelentă de a comunica. Așa că încearcă să afle adresa electronică a moșului și să trimită mailurile cu solicitări direct acolo. 

Reporter: Ce i-ai cerut Moşului?

Eva: Mai multe chestii, de exemplu nişte pluşuri drăguţe şi multe altele. Un os pentru Bella, pentru Ozzy un ghem să nu mai ia jucăriile.

Moşul aşteaptă în continuare mesajele şi va livra negreşit toate cadourile.  

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă