Ultimele pregătiri pentru Ziua Marinei. Turiştii se pot apropia de tehnica militară doar dacă sunt vaccinaţi sau fac dovada că au trecut prin boală

2 luni in urmă 35

De Andreea Filip.
Publicat: 13.08.2021, 08:09.
Actualizat: 13.08.2021, 08:11

Din pricina pandemiei, anul trecut nu ne-am putut bucura de spectacolul obişnuit de care aveam parte de ziua Marinei. În weekendul acesta, însă, sute de mii de turişti vor avea parte de un show, chiar dacă îl vor urmări de la distanţă, iar acesta nu va fi la nivelul celor din anii trecuţi.

Ultimele pregătiri pentru Ziua Marinei. Turiştii se pot apropia de tehnica militară doar dacă sunt vaccinaţi sau fac dovada că au trecut prin boală

Profimedia

Au început pregătirile şi în mai puţin de o oră patru nave româneşti şi una turcească vor pleca din portul militar şi vor aici, în dispozitiv, pe faleza cazinoului şi vor putea fi admirate până duminică.

Mâine este ziua porţilor deschise în porturile din Constanţa, Mangalia, Brăila şi Tulcea. Este foarte important de menţionat şi de reţinut: turiştii care vor să vină şi să viziteze navele trebuie să facă dovada faptului că sunt vaccinaţi sau că au test antigen sau PCR valabil cu 72 de ore înainte sau să facă dovada faptului că au trecut prin boală. Doar aşa pot intra şi pot vizita tehnica militară.

Duminică, cele cinci nave vor defila pe itinerariul Constanţa - Midia şi retur. Vor fi, de asemenea, mai multe avioane şi elicoptere care vor survola. Ziua de duminică se va încheia în jurul orei 20:30 cu retragerea tehnicii militare cu torţe şi cu un foc de artificii.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă