Ultimele ore ale bărbatului ucis în scara blocului, la Brașov. Iulian a sfârșit înjunghiat după ce a chemat acasă o fată cunoscută pe Internet

1 lună in urmă 148

Detalii cumplite ies la iveală în cazul omorului de la Brașov, unde un bărbat de 46 de ani a fost găsit într-o baltă de sânge, în scara blocului în care locuia. Anchetatorii au reconstituit ultimele ore de viață ale bărbatului și i-au arestat pe cei implicați în crimă.

  • Iulian a fost găsit mort, în scara blocului, vineri dimineață.
  • Anchetatorii au stabilit că bărbatul a fost înjunghiat de trei ori în torace.

Iulian a fost găsit mort vineri dimineață, de o vecină care l-a văzut pe scara blocului și a sunat la 112. Polițiștii au stabilit atunci că bărbatul a fost înjunghiat cel mai probabil ca urmare a unui jaf, căci apartamentul acestuia era răvășit.

Victima chemase acasă o tânără de 17 ani cunoscută pe Internet

În urma verificărilor, oamenii legii au aflat că joi noapte, în casa bărbatului s-a aflat o tânără de 17 ani pe care o cunoscuse pe Internet. Fata venise la el acasă sub pretextul că îi va face un masaj, contra unei sume de bani.

Însă procurorii spun că fata era însoțită de un tânăr de 23 de ani, cu care premeditase să-l tâlhărească pe bărbatul de 46 de ani. Ceva a mers rău și tânărul de 23 de ani l-a înjunghiat pe bărbat de trei ori, în zona toracelui, după care a fugit.

Criminalul bărbatului și complicele său au fost reținuți

Fata de 17 ani a fost reținută luni seară, iar bărbatul de 23 de ani puțin după miezul nopții.

La una din percheziții s-au găsit carduri, acte și un laptop al victimei.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Claudiu Loghin.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă