Ultimele informații din Melbourne » Djokovic a cerut să fie izolat într-un apartament închiriat, dar a fost refuzat! Sârbul are gândaci în cameră

1 săptămână in urmă 8

Articol de GSP - Publicat joi, 06 ianuarie 2022, 13:57 / Actualizat joi, 06 ianuarie 2022 14:22

Novak Djokovic (34 de ani, locul 1 ATP), carantinat momentan într-un hotel din Melbourne, a cerut să-și petreacă perioada de izolare într-un apartament închiriat de echipa sa. Autoritățile locale nu au dat curs solicitării sârbului. 

  • CONTEXT:  Deși organizatorii de la Australian Open acceptaseră ca Novak Djokovic să poată juca la Melbourne fără vaccin, situația s-a schimbat radical în momentul în care liderul din ATP a ajuns la Antipozi. 
  • Autoritățile nu i-au permis acestuia să intre pe teritoriul Australiei. Interogat de polițiștii de frontieră timp de aproape 9 ore, Djokovic a aflat că nu i se permite intrarea în Australia pe baza scutirii medicale de la vaccin pe care a prezentat-o. Viza lui Nole a fost anulată, iar avocații lui au contestat decizia.
  • Djokovic deținea o scutire emisă de o comisie independentă de experți medicali, care atesta că vaccinul îi oferă reacții adverse puternice. Totuși, autoritățile au considerat că excepția medicală obținută nu conținea dovezi suficient de bune pentru ca sârbului să-i fie permisă intrarea în țară.
  • În aceste momente, Djokovic se află în izolare într-un hotel din Melbourne. Va rămâne acolo cel puțin până luni, când cazul său va fi judecat. 

În așteptarea deciziei instanțelor cu privire la situația sa, Novak Djokovic a solicitat să-și petreacă perioada de izolare într-un apartament închiriat. El se află momentan în Park Hotel, o unitate de carantină în care sunt reținuți zeci de refugiați, unii dintre ei aflându-se acolo de ani buni!

Ce urmează pentru Novak Djokovic după Australian Open » La ce turnee poate juca şi unde ar mai putea fi interzis

TURNEE

Ce urmează pentru Novak Djokovic după Australian Open » La ce turnee poate juca şi unde ar mai putea fi interzis

Novak Djokovic nu a fost lăsat să stea într-un apartament închiriat 

Jurnalistul sârb Sasa Ozmo, de la Sport Klub, transmite că lui Djokovic i-a fost refuzată cererea de a petrece perioada de carantină într-un apartament închiriat, în care se află și membrii echipei sale. Numărul 1 ATP nu și-a primit nici acum portofelul, lucrurile sale aflându-se în continuare în aeroport. 

Condițiile din Park Hotel, unitate de cazare în care se mai află peste 30 de imigranți în căutare de azil, sunt deplorabile. Jurnalistul Sasa Ozmo scrie că în camera lui Nole se află gândaci. De altfel, mesele celor aflați în detenție în Park Hotel au inclus viermi săptămâna trecută.

  • Australian Open, turneul câștigat în nouă rânduri de Novak Djokovic, pentru care sârbul a sosit în Australia, se va desfășura între 17 și 30 ianuarie, la Melbourne.

Citește mai multe știri și opinii despre situația lui Novak Djokovic: 

Arca lui Nole

 „Dacă voia, putea să joace fără probleme”

AUSTRALIAN OPEN

Nadal, poziție categorică în scandalul creat în jurul lui Djokovic la Australian Open: „Dacă voia, putea să joace fără probleme”

 „Este un Spartacus al lumii noi! E un simbol al oamenilor liberi”

AUSTRALIAN OPEN

Tatăl lui Novak Djokovic, o nouă reacție după ce fiul său a fost izolat într-un hotel în Australia: „Este un Spartacus al lumii noi! E un simbol al oamenilor liberi”

Playtech: Dr. Adrian Marinescu dezvăluie tratamentul corect pentru infecția cu Omicron. Ce este INTERZIS să faci dacă te-ai îmbolnăvit


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă