Ultimele detalii despre starea pacientului care a urmat același tratament cu al lui Petrică Mîțu Stoian și e internat la ATI, în Timișoara

2 săptămâni in urmă 13

„Pacientul este stabil din punct de vedere hemodinamic, conștient și cooperant”, a anunțat vestea bună Ramona Gîdea, purtător de cuvânt al Spitalului Municipal Timișoara. Bărbatul, în jur de 40 de ani, este internat în secția ATI, ca măsură de supravheghere, urmează un tratament medicamentuos pentru pneumonie și, în funcție de evoluția stării sale de sănătate, va fi supus unei intervenții chirurgicale.

Bărbatul a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Reșița, județul Caraș Severin, marți, 9 noiembrie, după ce a făcut tratament hiperbaric la clinica privată Nera, din Sasca Montană, aceeași procedură urmată și Petrică Mîțu Stoian. Interpretul de muzică populară a murit sâmbătă și, în cazul lui, a fost deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă.

Fost pacient COVID la Spitalul Județean din Reșița, bărbatul de 40 de ani a mers la Clinica Nera pentru recuperare. A făcut o singură ședință de terapie, în timpul căreia a acuzat o stare de rău.

Ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Reșița, el a fost diagnosticat cu pneumotorax, apoi a fost transferat la Spitalul Municipal din Timișoara, unde a fost internat direct la ATI.

„Pacientul, stabil hemodinamic, conștient și cooperant, are o fibroză pulmonară post-Covid. Este internat în secția ATI și primește tratament medicamentuos pentru rezolvarea pneumoniei. În funcție de evoluție, vom decide data intervenției chirurgicale pentru bula de infizem pulmonar”, a explicat miercuri Ramona Gîdea, purtător de cuvânt al Spitalului Mincipal de Urgență Timișoara.

Foto: www.spitalul-municipal-timisoara.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă