Ultimele detalii despre starea lui Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est: ”Săptămână grea, stres și emoții la Terapie Intensivă”

1 month ago 26

Mihai Budeanu, 44 de ani, unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, a fost internat joi, 19 noiembrie, la secția de terapie intensivă COVID-19 de la Spitalul Municipal Medgidia. Într-un mesaj postat pe pagina formației de pe o rețea socială, colegii au transmis că ”pericolul a trecut iar acum urmeaza o perioada de recuperare”.


”Starea lui Mihai este mai bună de la o zi la alta, după o săptămână foarte grea, cu mult stres și emotii la terapie intensivă”, se notează pe pagina 3 Sud Est.


A venit timpul să mulțumim medicilor care i-au salvat viața lui Mihai.

Mesajul de pe pagina oficială a trupei:

”Doctorii și îngerii păzitori”


”Am avut alături nu doar doctori, ci și îngeri păzitori”, mai spun cei din formație, care îi amintesc pe:


Dr. Ion Alexie, ”prietenul nostru medic specialist infecționist în Las Vegas, care ne-a furnizat protocolul de tratament folosit de el în SUA. Am avut marele noroc că a existat o foarte bună și rapidă colaborare și comunicare cu medicii din România:Medicul primar ATI Ciprian Bărbulescu, la fel de implicat și de atent în tratarea lui Mihai;Personalul medical al Spitalului Municipal, în special dr. Ionut Vasiliu pentru aportul foarte important în salvarea vieții lui Mihai.

”Aveti grijă de voi și de ceilalți din jurul vostru purtând masca și păstrând distanța”, conchis cei care îngrijesc pagina trupei din Constanța.


<div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/3seofficial/posts/1728423873973360" data-show-text="true" data-width=""><blockquote cite="https://www.facebook.com/3seofficial/posts/1728423873973360" class="fb-xfbml-parse-ignore"><p>Starea lui Mihai este mai buna de la o zi la alta dupa o saptamana foarte grea, cu mult stres si emotii la terapie...</p>Publicată de <a href="https://www.facebook.com/3seofficial/">3 SUD EST</a> pe&nbsp;<a href="https://www.facebook.com/3seofficial/posts/1728423873973360">Luni, 30 noiembrie 2020</a></blockquote></div>

Trei Sud Est, adică Laurențiu Duță, Viorel Șipoș și Mihai Budeanu, formație de pop și dance, formată în 1997, s-a desființat în 2008, reunindu-se oficial în 2014.


Read Entire Article

Powered By Seo Tools