Ultimele detalii despre starea de sănătate a prințului Philip al Marii Britanii: ”Este OK”

1 săptămână in urmă 8

Prinţul Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, este „OK”’, a declarat luni, 22 februarie, prinţul William, după ce bunicul său în vârstă de 99 de ani a petrecut a şasea noapte în spital, relatează agenția Reuters, citată de Agerpres.

Philip, duce de Edinburgh, a fost internat într-o clinică din Londra marţi, 16 februarie, ca măsură de precauţie, din cauza unei afecţiuni care nu este asociată cu maladia COVID-19, a anunţat Palatul Buckingham într-un comunicat.

„Da, el este OK, este monitorizat”, a declarat William, într-o vizită la un centru de vaccinare din estul Angliei. Jurnaliştii au afirmat că William a transmis mesajul făcând cu ochiul.

Ducele de Edinburgh se află sub supraveghere medicală în spitalul privat King Edward VII şi a rămas în clinică în cursul weekend-ului pentru analize suplimentare.

 ”Este OK”Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip.

Fiul său, prinţul Charles, moştenitorul coroanei britanice, i-a făcut o scurtă vizită sâmbătă, deşi nu a existat nicio actualizare oficială a stării sale de sănătate de săptămâna trecută.

Prinţul Philip, care a fost văzut arareori în public după ce a renunţat la angajamentele sale oficiale în august 2017, a fost spitalizat şi la sfârşitul anului 2019.

Fost ofiţer în Marina britanică, Prinţul Philip, de origine greacă, a mai fost spitalizat de câteva ori în ultimul deceniu, inclusiv din cauza unei infecţii renale în 2017 şi pentru o intervenţie chirurgicală ce a vizat înlocuirea articulaţiei şoldului.

Foto: EPA

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă