Ultimele detalii despre bărbatul care a ucis doi muncitori la Onești. Anunțul medicilor despre starea lui

2 luni in urmă 27

Un bărbat din Onești a sechestrat, într-o locuință din Onești, doi bărbați ce efectuau lucrări la un apartament, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bacău. Polițiștii au fost sesizați că un bărbat ar fi reținut doi bărbați ce efectuau lucrări de reparații. Imobilul la care lucrau cei doi bărbați i-ar fi aparținut în trecut celui în cauză.

Un bărbat a ucis doi muncitori la Onești

Se pare că imobilul i-ar fi aparținut bărbatului ce a comis crimele. El a fost evacuat de acolo prin decizie judecătorească. Supărat, bărbatul ar fi venit înapoi. Agresorul a intrat peste muncitori în casă și i-ar fi amenințat că-i va înjunghia în cazul în care nu fac exact ce spune el. Apoi, i-a legat cu mâinile la spate. La fața locului s-au prezentat autoritățile, împreună cu un negociator. Acesta a încercat să-l convingă pe agresor să-i elibereze pe cei doi ostatici și să renunțe la amenințări.

Cât timp au negociat, bărbatul de 60 de ani i-a ținut mereu lângă el pe muncitori, respectiv în stânga și în dreapta, pe balconul imobilului. Toată scena a avut loc în văzul zecilor de oameni ce asistau oripilați la întâmplare. Dintr-o dată, agresorul a început să bage cuțitul în cei doi ostatici. Un muncitor a murit pe loc, iar celălalt la spital. În acest timp, agresorul a fost împușcat de către polițiști în brațe și picioare, fiind transportat la spitalul din Onești.

„În cursul acestei zile, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au fost sesizați că un bărbat, de 60 ani, din Onești, ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un imobil din localitate, doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut. La fața locului, s-au deplasat echipe de polițiști, inclusiv un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, pentru luarea măsurilor legale”, a anunțat luni seara IPJ Bacău.

Starea bărbatului ce a ucis muncitorii

Numele agresorului este Gheorghe Moroșan și are 68 de ani. După ce i-a sechestrat și înjunghiat mortal pe cei doi muncitori, a fost împușcat și dus la spital. Acesta avea mai multe plăgi împușcate după intervenția în forță a polițiștilor. În timp ce ambele victime ale agresorului au murit, una pe loc iar alta în drum spre spital, criminalul a fost dus la spitalul din Onești.

Dr. Ana Maria Băncescu , șefa Compartimentului Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Onești, a declarat că bărbatul a fost operat fiindu-i extrase bilele de cauciuc cu care a fost împușcat. În acest moment, se află în afara oricărui pericol. Este intubat și stabil hemodinamic.

The post Ultimele detalii despre bărbatul care a ucis doi muncitori la Onești. Anunțul medicilor despre starea lui appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă