Ultimele clipe de viață ale interlopului român asasinat în SUA. Polițiștii l-au resuscitat, dar liderul clanului Sadoveanu a murit la spital

1 lună in urmă 37


Scene șocante pe străzile din Los Angeles, SUA, unde interlopul român Aurel Trandafir, 42 de ani, a fost împușcat mortal în cap de către un membru al unei grupări rivale. Bărbatul a fost executat în plină stradă, iar martori au surprins ultimele clipe în viață ale celui supranumit Alișor Sadoveanu, scrie Gândul.


Victima a primit primul ajutor chiar de la polițiștii americani, care au ajuns la fața locului înaintea ambulanței, arată imaginile difuzate de Gândul.


Alișor Sadoveanu, fiul lui Ion Trandafir, considerat liderul temutului clan din Chitila, Ilfov, era urmărit internațional de autoritățile române din 2018, când a fost condamnat, în lipsă, la 6 ani și 4 de închisoare pentru tâlhărie.


Interlopul a reușit să fugă în SUA, la Los Angeles, statul California, unde s-ar fi asociat cu o grupare infracțională românească.


Între banda lui Alișor Sadoveanu și un bărbat originar din Buzău ar fi existat un conflict, după ce acesta ar fi considerat că a fost păcălit cu suma 200.000 de dolari, potrivit Gândul.


Rivalul a decis acționeze în stilul gangsterilor americani, a scos pistolul și l-a împușcat pe Alișor.


Potrivit unor martori, ar fi intenționat să-i omoare și pe prietenii acestuia, dar a decis să renunțe în ultimul moment la masacru și a fugit.


Primii care au ajuns la fața locului au fost polițiștii americani, care l-au găsit pe Alișor întins pe trotuar, într-o baltă de sânge. Agenții i-au acordat primul ajutor (Foto: Gândul)

În imaginile filmate de un martor se vede cum unul dintre polițiști îi face lui Alișor masaj cardiac. Bărbatul și-a recăpătat pulsul, a ajuns în viață la spital, însă nu a mai putut fi salvat.


Pe înregistrări se văd cel puțin 20 de persoane care se află în jurul polițiștilor. Mulți îi pronunță numele celui împușcat, Ali. La un moment dat, cineva strigă: ”De la Buzău, Florin de la Buzău”.


Bărbatul din Buzău care l-a executat pe Sadoveanu a fost prins, ulterior, de poliția americană.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă