ULTIMA ORĂ | Walter Zenga e gata să revină în fotbalul românesc!

2 săptămâni in urmă 29

Walter Zenga este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori străini care au activat în fotbalul românesc. În prezent, tehnicianul italian este liber de contract și ar fi pregătit să revină în Liga 1.

Ultima echipă antrenată de Walter Zenga (60 de ani) a fost Cagliari, locul 18 din Serie A.

În România, Zenga le-a antrenat pe FC Național, FCSB și Dinamo.

Walter Zenga este pregătit să revină în fotbalul românesc

Potrivit sport.ro, Walter Zenga este interesat să revină în fotbalul românesc, acesta fiind liber de contract după despărțirea de Cagliari.

În luna octombrie a anului trecut, Walter Zenga și-a anunțat divorțul de Raluca, după o căsnicie de 14 ani. Cei doi au împreună doi copii.

„Ceea ce a apărut in ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări!

Eu și soția mea Raluca nu mai formăm in cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!

Soția mea este schimbată radical. A decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de-acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră. Din respect pentru copiii noștri, nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai”, a fost mesajul lui Walter Zenga, postat pe Instagram, prin care și-a anunțat divorțul de Raluca.

The post ULTIMA ORĂ | Walter Zenga e gata să revină în fotbalul românesc! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă