ULTIMA ORĂ | Radu Drăgușin, schimbare dramatică! O lasă pe Juventus pentru Premier League. Anunțul englezilor + Cum poate profita de indecizia campioanei din Serie A

3 săptămâni in urmă 2

Radu Drăgușin (19 ani) este la un pas să o lase pe Juventus pentru Crystal Palace. Deși negocierile cu torinezii au fost la un moment dat ca și încheiate, fundașul poate profita de indecizia din ultimul timp a campioanei din Serie A. Crystal Palace îl vânează insistent, iar englezi i-ar satisface pretențiile financiare.

Radu Drăgușin este unul dintre cei mai bine cotați tineri jucători români din ultima vreme. Fostul jucător al celor de la Regal București a debutat în Liga Campionilor pentru Juventus, care i-a făcut loc în echipa lui Andrea Pirlo și în Cupa Italiei sau în Serie A, acolo unde a prins doar câteva minute.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Radu Drăgușin, schimbare dramatică! O lasă pe Juventus pentru Premier League. Anunțul englezilor + Cum poate profita de indecizia campioanei din Serie A

Cu toate acestea, lucrurile par să se fi precipitat în ultima vreme. Juventus a pierdut rușinos cu Benevento, 0-1, și s-a distanțat la zece puncte de liderul Inter, care pare tot mai sigur de titlu. Mai mult, Andrea Pirlo nu mai are viitor la Torino, mai ales după eliminarea din optimile Ligii Campionilor, care a produs daune serioase și în ce privește acțiunile clubului.

În aceste condiții, supercampioana din Serie A a amânat un răspuns în ce privește semnarea noului contract cu fundașul român.

The Sun anunță că Crystal Palace încearcă să profite de indecizia italienilor. Echipa lui Roy Hodgson îl urmărește de mai mult timp, iar englezii sunt convinși că au puterea financiară pentru a-l convinge pe fundașul convocat de Adi Mutu pentru Campionatul European U21 din Ungaria și Slovenia.

În cazul în care ar ajunge liber de contract la Crystal Palace, Radu Drăgușin ar da o lovitură pe plan financiar. Echipa de pe locul 12 este decisă să pluseze mult peste suma promisă de Juventus.

Juventus i-a promis lui Radu Drăgușin un salariu de 1 milion de euro pe sezon, timp ce cinci ani, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate. Cu toate acestea, fundașul a cerut să îi fie securizate șansele de a juca în prima echipa, așa cum ProSport a aflat. În plus, internaționalul român le-ar fi cerut torinezilor asigurări că nu va fi împrumutat la o altă echipă din Italia.

Radu Drăgușin a fost doar rezervă nefolosită pentru Juventus și în meciul cu Benevento.

Pe lângă Crystal Palace, Radu Drăgușin este dorit și de Tottenham, dar și de Lepizig.

1 apariție are în Serie A Radu Drăgușin, care a jucat două partide în Cupa Italiei.

800 de mii de euro este cota lui Radu Drăgușin, conform Transfermarkt
1.000.000 de euro este salariul promis de Juventus lui Radu Drăgușin, dacă va obține semnătura românului

The post ULTIMA ORĂ | Radu Drăgușin, schimbare dramatică! O lasă pe Juventus pentru Premier League. Anunțul englezilor + Cum poate profita de indecizia campioanei din Serie A appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă