ULTIMA ORĂ | Prima reacție a lui Valeriu Iftime, după oferta făcută de Gigi Becali pentru Denis Haruț: „Vom discuta și în următoarele ore!” | EXCLUSIV

1 lună in urmă 19

Denis Haruț este dorit cu insistență de FCSB, însă formația bucureșteană nu reușește să ajungă la un consens cu FC Botoșani, pentru suma de transfer a tânărului jucător, deși patronul echipei moldave, Valeriu Iftime, a lăsat la preț.

UPDATE: Valeriu Iftime a confirmat informația oferită, în exclusivitate, de ProSport, conform căreia Gigi Becali a făcut o ofertă de 600.000 de euro pentru transferul lui Denis Haruț. Deși nu este de acord cu suma înaintată de Gigi Becali, patronul lui FC Botoșani susține că negocierile dintre cele două părți vor continua și în următoarele ore.

„Domnul Becali mi-a trimis oferta prin cineva. Vă spun sincer că nu sunt de acord cu ea, dar nici nu sunt căzute discuțiile, pentru că, în ziua de azi, orice ban este important. Dar vom discuta și în următoarele ore”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate, pentru ProSport.


Denis Haruț (21 de ani) a fost transferat de FC Botoșani, liber de contract, în vara lui 2019, de la ACS Poli Timișoara. Acesta mai are contract cu formația moldavă până în 2022.

FC Botoșani se află pe locul 7 din Liga 1, cu 18 puncte obținute, după 15 meciuri jucate.

Gigi Becali, o nouă ofertă pentru Denis Haruț

Sursele ProSport au aflat că Gigi Becali a făcut o nouă ofertă pentru Denis Haruț, după ce Valeriu Iftime a hotărât să micșoreze prețul la 800.000 de euro. Însă propunerea lui FCSB este mai mică decât suma cerută de FC Botoșani. Mai exact, echipa bucureșteană ar fi dispusă să dea 600.000 de euro pentru achiziția fundașului dreapta, în vârstă de 21 de ani.

„Dacă Gigi Becali imi dă 800.000 de euro batem palma pentru Haruț. Am lăsat și eu de la 1 milion. Afacerea este făcută prin Florin Vulturar. El a ținut acum legătura cu Gigi Becali și prin el am repornit negocierile”, a declarat Valeriu Iftime, în exclusivitate, pentru ProSport, patronul lui FC Botoșani.

FC Botoșani a refuzat 1,3 milioane de euro din Italia pentru Denis Haruț

În luna decembrie, Valeriu Iftime a recunoscut faptul că a primit oferte de la echipe din Italia și Olanda pentru Denis Haruț, însă acesta le-a refuzat pe toate.

„Denis Haruț este la peste un milion de euro ca valoare. Am avut o ofertă de 1,3 milioane de euro, eu am cerut 1,5 milioane ca să-i verific. Oferta a fost din Italia, a venit și cineva din Olanda să întrebe de el…

Deocamdată trebuie să meargă la turneul final de tineret, să joace bine, dacă-i dă Mutu libertate și îi găsește locul în echipă va fi mult mai valoros. Gândiți-vă că joacă și fundaș lateral, și fundaș central, și mijlocaș central.

E un fotbalist polivalent. În plus, are o inteligență pe care o au puțini jucători tineri dn fotbalul românesc”, a spus Valeriu Iftime, la emisiunea ProSport Live, în luna decembrie.

1 milion de euro este cota lui Denis Haruț, conform transfermarkt.com

15 partide a bifat Denis Haruț pentru FC Botoșani, în acest sezon

The post ULTIMA ORĂ | Prima reacție a lui Valeriu Iftime, după oferta făcută de Gigi Becali pentru Denis Haruț: „Vom discuta și în următoarele ore!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă