ULTIMA ORĂ | Olimpiu Moruțan poate pleca în orice moment de la FCSB. „Am discutat în Italia și Germania!” + Are o ofertă concretă de 10.000.000€

2 săptămâni in urmă 2

Florin Vulturar, impresarul lui Olimpiu Moruțan, a lăsat să se înțeleagă că mijlocașul în vârstă de 21 de ani ar putea pleca în orice moment de la FCSB.

Agentul internaționalului român U21 a dezvăluit că a purtat discuții cu mai mulți scouteri din Italia și Germania, dar este de părere că stilul de joc din Spania și Portugalia i s-ar potrivi mai mult lui Olimpiu Moruțan.

Mai mult, Florin Vulturar susține că Al Ain inistă pentru ca transferul lui Olimpiu Moruțan să se facă cât mai repede și a oferit 10 milioane de euro în schimbul internaționalului român. Totodată, agentul fotbalistului este sigur că mijlocașul va face pasul către o echipă din străinătate în perioada de mercato din vară.

Olimpiu Moruțan poate pleca în orice moment de la FCSB

„În acest moment sunt multe discuţii, speculaţii, dar vedem ce va fi. M-au contactat foarte mulţi scouteri, doi trei directori sportivi de la echipe din Europa, dar nu e nimic concret. Ultima discuţie concretă a fost cu Al Ain, care insistă, dar e greu. A făcut o ofertă concretă pe la 10 milioane de euro. Suma este colosală, dar Olimpiu îşi doreşte să joace în Europa. Vom vedea la vară ce vom face.

Nu pot să dau nume de echipe din Europa, a fost vorba de două, trei discuţii. Echipele acestea nu iau un jucător după două, trei meciuri. Azi chiar am dat mai multe detalii despre Moruţan unui club din Europa. Dar se interesează din mai multe puncte de vedere, când e vorba de transfer, viaţa extrasportivă şi alte lucruri. În Italia şi Germania am discuţii cu scouteri.

Cu siguranţă Spania ar fi cel mai bun campionat pentru el, dar trebuie să şi existe oferte de acolo. Dar şi Portugalia şi Germania cred că ar fi pe stilul lui. E posibil să plece în vară, 50% – 50%. 

Discutăm de la 20 de milioane de euro, am vorbit cu domnul Becali şi asta e politica dumnealui de transferuri. E o sumă destul de importantă pentru un fotbalist din România. De la 12 milioane de euro la 20 de milioane de euro, e o diferenţă destul de mare”, a declarat Florin Vulturar la Fotbal Look.

15 milioane de euro solicită Gigi Becali pentru transferul lui Olimpiu Moruțan 2.000.000 de euro este cota lui Moruțan, conform transfermarkt.com 10.000.000 de euro oferea Al Jazira la începutul anului 2021 pentru Moruțan

The post ULTIMA ORĂ | Olimpiu Moruțan poate pleca în orice moment de la FCSB. „Am discutat în Italia și Germania!” + Are o ofertă concretă de 10.000.000€ appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă