ULTIMA ORĂ | Mirel Rădoi exclude un fotbalist de la echipa națională a României. „I-am transmis! Nu poate face parte dintr-un grup un asemenea jucător!”

2 months ago 29

Mirel Rădoi a decis să excludă un fotbalist de la echipa națională a României după „dubla” cu Irlanda de Nord și Austria, meciuri jucate în Liga Națiunilor.

Selecționerul echioei naționale a României a dezvăluit că a luat această hotărâre după ce jucătorul respectiv și-a atacat un alt coleg în presă și a anunțat că fotbalistul în cauză a aflat decizia sa.

Mirel Rădoi exclude un fotbalist de la echipa națională a României

„Oricine poate contesta într-un fel sau altul prezenţa unui jucător la echipa naţională, iar aici sunt şi factori pe care noi nu îi putem controla. Sunt preşedinţi care îşi vor jucătorii, sunt antrenori care îşi vor jucătorii, sunt impresari care îşi vor jucătorii. Mai nou, am aflat că sunt jucători care au prieteni ziarişti şi apar articole datorită prieteniei, că de ce nu e el, e celălalt. 

Eu nu am nimic împotrivă dacă eşti prieten cu un ziarist şi te laudă într-un articol, nu am absolut nimic împotrivă. Dacă începi şi îţi ataci colegul doar ca să te lauzi pe tine, atunci am o problemă. Mai devreme sau mai târziu nu vei mai fi la echipa naţională”, a spus Mirel Rădoi pentru Telekom Sport. Acesta a continuat dialogul cu jurnalistul Silviu Tudor Samuilă.

Silviu Tudor Samuilă: „S-a întâmplat asta?”

Mirel Rădoi: Din informaţiile pe care le avem, da”. 

S.T.S: „Deci există un jucător care cu ajutorul unui ziarist şi-a atacat un coleg?”

Mirel Rădoi: „Da. Crezi că se întâmplă de acum? Se întâmplă de ani de zile la echipa naţională, se întâmpla când eram şi eu jucător. Ştiam că anumiţi jucători sunt prieteni cu x, y şi când apărea un articol…”

S.T.S: „L-ai exclus pe respectivul?”

Mirel Rădoi: „Va fi”. 

S.T.S: „Dar ştie?”

Mirel Rădoi: „I-am transmis. Probabil că ştie. Nu poate face parte dintr-un grup un asemenea jucător, indiferent de valoarea lui. Cel puţin nu cu noi”. 

The post ULTIMA ORĂ | Mirel Rădoi exclude un fotbalist de la echipa națională a României. „I-am transmis! Nu poate face parte dintr-un grup un asemenea jucător!” appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools