ULTIMA ORĂ | Marius Șumudică, declarație clară despre despărțirea de Rizespor: „O schimbare va fi bună! E un dezacord între mine și echipă!”

1 lună in urmă 1

Marius Șumudică a declarat după eșecul cu Kayserispor, 1-2, că ruperea contractului ar fi bună pentru Rizespor. Antrenorul nu are nicio victorie în cele opt meciuri pe banca turcilor, iar suporterii au început să îl conteste.

Marius Șumudică a anunțat că ia în calcul plecarea de la Rizespor. Antrenorul român a pierdut și cu Kayseri, 1-2, și rămâne fără victorie după ce a plecat de la Gaziantepspor.

Scurtul mandat al lui Șumudică pe banca lui Rizespor a fost unul foarte tumultuos. Deși a antrenat doar opt meciuri, și-a anunțat plecarea în trei rânduri.

Marius Șumudică, declarație clară despre despărțirea de Rizespor: „O schimbare va fi bună! E un dezacord între mine și echipă!”

„Voi avea o întâlnire cu conducerea în cursul săptămânii. Poate că o schimbare de sânge va fi bună pentru echipă. Cred că suntem astăzi la răscruce. Există un dezacord între echipă și mine. M-am îmbolnăvit de stres, nu vreau să-mi pierd viața pe bancă”, sunt primele cuvinte ale lui Șumudică după eșecul cu Kayseri.

🗣 Sumudica

„Hafta içerisinde yönetimle bir görüşme yapacağım. Belki bir kan değişikliği takıma iyi gelebilir. Bugün yol ayrımına geldiğimizi düşünüyorum. Takımla benim aramda uyuşmazlık var.” pic.twitter.com/TJe9Gpl8AK

— ɢᴛғ (@gtfsports) March 3, 2021

2021 nu le-a priit românilor în Turcia. Și Dan Petrescu a plecat de la Kayserispor tot după opt meciuri pe banca fostei echipe a lui Marius Șumudică.

Fostul antrenor al CFR Cluj a înregistrat doar două victorii, trei remize și trei eșecuri.

The post ULTIMA ORĂ | Marius Șumudică, declarație clară despre despărțirea de Rizespor: „O schimbare va fi bună! E un dezacord între mine și echipă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă