ULTIMA ORĂ | Lovitură grea pentru Dinamo! Un jucător titular s-a accidentat înaintea meciului cu CFR Cluj

1 lună in urmă 2

Mihai Eșanu, portarul lui Dinamo, s-a accidentat înaintea partidei cu CFR Cluj, din etapa 29 a Ligii 1. Astfel, tânărul goalkeeper va lipsi din lotul echipei pentru meciul din Gruia.

Mihai Eșanu (22 de ani) este un produs al academiei lui Dinamo. Acesta a fost adus, în vara lui 2018, la prima echipă a clubului roș-alb.

Partida CFR Cluj – Dinamo va avea loc luni, de la ora 20:30, și va putea fi urmărită, în format live text, pe www.prosport.ro.

Mihai Eșanu s-a accidentat înaintea meciului CFR Cluj – Dinamo

Potrivit GSP, Mihai Eșanu s-a întors cu probleme musculare din Ungaria, acesta fiind convocat de Adrian Mutu pentru meciurile din grupele Campionatului European de Tineret. Astfel, Gigi Mulțescu nu se va putea baza pe serviciile tânărului jucător, în meciul cu CFR Cluj.

Cel mai probabil, Dinamo va apela la norvegianul Gudmund Kongshavn (30 de ani), care nu a apucat să debuteze încă în tricoul „câinilor”. Ultima partida oficială bifată de portarul norvegian datează din 22 decembrie 2020, când era jucătorul celor de la Aalesund.

Mihai Eșanu, despre situația de la Dinamo și despre Pablo Cortacero

Mihai Eșanu a oferit un interviu, în exclusivitate, pentru ProSport, și a vorbit despre situația din cadrul lui Dinamo.

„Chiar am vorbit cu Mister, după meciuri, după antrenamente, în momentele astea mai libere, despre Dinamo. El fiind dinamovist și fiind atașat de club, era curios să afle cât mai multe din cadrul clubului, ce se mai întâmplă. Am știut să îi zic ce se întâmpla până să plec la lot. I-am zis așa în mare. Fiind la turneu, am văzut că suporterii au reușit să rezolve situația asta grea. Probabil e cea mai mare realizare de până acum să ia licența. E primul pas spre normalitate. Eu mă gândesc să îmi fac cât mai bine treaba, nu contează foarte mult banii.

(n.r. Dacă l-ai avea pe Pablo Cortacero în față, ce i-ai spune?) Nu m-am gândit. Aș fi curios să îl întreb ce a urmărit și aș încerca să îl fac conștient cât de mult rău a făcut atâtor oameni. Nu știu scopul. Care ar fi scopul? Aș fi curios să știu, dar nu m-am gândit.

(n.r. Preferi să conducă suporterii?) Clar! E normal să conducă cineva care de exemplu are un leu, decât cineva care are zero. Suporterii de fiecare dată au respectat promisiunile pe care le-au făcut. E normal să îți dorești să conducă suporterii”, a spus Mihai Eșanu, în exclusivitate, pentru ProSport.

The post ULTIMA ORĂ | Lovitură grea pentru Dinamo! Un jucător titular s-a accidentat înaintea meciului cu CFR Cluj appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă