ULTIMA ORĂ | Gigi Becali a făcut marele anunț! Unde își va disputa FCSB meciurile de acasă: „Au gazon bun!”

1 lună in urmă 3

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a anunțat faptul că echipa sa își va disputa meciurile de acasă pe stadionul „Marin Anastasovici”, arenă pe care, în prezent, evoluează Astra Giurgiu.

FCSB nu va trebui să se mute de pe Arena Națională, până la finalul sezonului, deoarece stadionul va intra sub jurisdicția UEFA, pentru EURO 2021.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

FCSB își va disputa meciurile de acasă la Giurgiu

Patronul formației din capitală susține că a ales ca stadionul „Marin Anastasovici” să fie noua „casă” a roș-albaștrilor, până la finalul sezonului.

Gigi Becali a dezvăluit faptul că echipa sa se simte bine pe arena din Giurgiu, iar gazonul este unul bun.

„Ne vom muta la Giurgiu, asta este. Ne simțim bine acolo, avem condiții bune. Pe mine mă interesează grupele Champions League.

Sunt convins că și la Giurgiu evoluțiile noastre vor fi bune, au gazon bun, da”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

Gigi Becali îl vrea pe Adrian Șut la echipa națională a României

Gigi Becali le-a făcut o nouă propunere lui Mirel Rădoi și Adi Mutu, după ce echipa națională a României a învins-o pe Macedonia de Nord, iar reprezentativa de tineret a remizat cu Olanda.

Omul de afaceri le cere celor doi selecționeri să își îndreapte atenția către Adrian Șut, fotbalistul de la FCSB pe care latifundiarul din Pipera îl consideră cel mai bun închizător din România.

„Să vedem cine este cel mai deștept dintre ei, dintre Mirel sau Mutu. Să vedem care este cel mai deștept dintre ei și-l vede. Este un jucător care nu este la națională.

Este vorba despre Șut, să vedem care din ei este mai deștept și-l ia. Este cel mai bun închizător la ora asta. Așa îl văd eu”, a declarat Gigi Becali pentru Antena Sport.

The post ULTIMA ORĂ | Gigi Becali a făcut marele anunț! Unde își va disputa FCSB meciurile de acasă: „Au gazon bun!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă