Ultima oră. Fratele unuia dintre victimele de la Onești fusese anunțat de crimă: „I-a spus că nu o să îl mai vadă în viaţă”

2 luni in urmă 6

Informația care ar putea răsturna datele anchetei a apărut. O apropiată de-a familiei uneia dintre victimele de la Onești oferă informații despre ce s-a întâmplat în familia lui Dan Pătatu, dar și ce fusese avertizat fratele său. Moartea electricienilor a venit ca un fulger pentru toată lumea, motiv pentru care nimeni nu își poate reveni din șoc.

Din ce familie provenea Dan Pătatu, unul dintre ostaticii din apartamentul groazei

Nicoleta Andronic, colega soției lui Dan Pătatu, dar și prietenă de familie, a declarat pentru Antena3 care era relația cu familia lovită de soartă. Aceasta a explicat că familia bărbatului este de un bun simț aparte, toți membrii fiind niște oameni extraordinari și muncitori, care nu ar fi făcut rău nimănui. Bărbatul ucis în apartamentul din Onești avea un fiu care împlinise recent 18 ani și își dorea extrem de tare o mașină.

Planurile familiei erau mari, iar în câteva momente, totul s-a spulberat. Potrivit Nicoletei Andronic, atât soția, cât și băiatul victimei sunt marcați și traumatizați și nu își pot explica de ce trăoesc acest coșmar.

”Am ținut să vin și să spun lucuri din suflet, că înainte de orice sunt li eu un om care am suflet. Sunt soție, sunt mamă și sunt colegă și prietenă foarte bună… Ne-am crescut copiii împreună. Am un fiu care este de aceeași vârstă cu fiul doamnei Pătatu.

Vreau să vă spun că m-a afectat foarte mult pe mine și pe toți colegii din Spitalul Onești: medici, asistenți, infirmieri și toți oamenii cu care doamna Pătatu lucra.

Familia Pătatu era o familie extraordinară, cu un bun simț ieșit din comun, cum rar mai vezi în ziua de astăzi, în vremurile astea grele”
Era o familie cuminte, care își vedea întotdeauna de treabă și nu ne putem explica de ce a trebuit să treacă prin acea grea încercare”, a explicat colega de muncă și prietena soției lui Dan Pătatu.

Fratele victimei fusese avertizat

În continuare, femeia a povestit despre cât de afectat este băiatul unuia dintre electricienii decedați, dar și despre avertismentul pe care Gheorghe Moroșan îl făcuse către fratele acestuia, asigurându-l că nu îl va mai vedea niciodată.

“Chiar aseară am discutat şi cu Tudor. Se ţine puternic, dar suferă. Dacă priveşti în sufletul lui, vezi un suflet gol şi cred că va rămâne traumatizat toată viaţa. Să nu uităm că peste trei luni va suţine examenul de Bacaulaureat şi ar vrea să facă şi o Facultate, am înţeles că în domeniul IT-ului.

Gheorghe Moroșan a avorbit doar cu fratele dânsului şi i-a spus că nu o să îl mai vadă în viaţă, că o să aibă grijă că nu o să îl mai vadă în viaţă (…)Şi noi ne punem această întrebare, cum a putut un om de 65 de ani să imobilizeze fără ajutor doi tineri robuşti şi sănătoşi, deci avantajele erau din partea victimelor în această situaţie.

Am auzit tot felul de discuţii, că a intrat cu soţia şi le-a dat cu spray paralizant şi că apoi i-a legat soţia, că i-a ajutat vecinii, dar nu pot şti cu certitudine, deci nu am informaţii şi nu mi-am permis să o întreb pe Cristina, că nici ea nu ştie. Durerea ei este şi să mă ierte că o citez – l-a căsăpit pe Dan al meu”, a spus apropiata familiei Pătatu, joi seara, în exclusivitate la Sinteza Zilei.

The post Ultima oră. Fratele unuia dintre victimele de la Onești fusese anunțat de crimă: „I-a spus că nu o să îl mai vadă în viaţă” appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă