Ultima oră. Fetiță de patru ani, transportată în stare de inconștiență la spital. Ce a pățit micuța la grădiniță

2 luni in urmă 2

Momente de groază au avut loc astăzi la o gradiniță din București, după ce una dintre fetițe a început să aibă convulsii. Speriate de cele văzute, educatoarele au solicitat de urgență un echipaj medical. Starea micuței s-a deteriorat extrem de rapid, medicii fiind nevoiți să o transporte la spitalul „Grigore Alexandrescu”

Părinții afirmă că fetița lor ar fi mâncat săpun

Micuța de patru ani se afla la Grădinița Nr. 46 atunci când a început să se simtă rău. După scurt timp, aceasta a început să aibă crize de tip convulsii, iar persoanele de față s-au speriat foarte tare, solicitând o ambulanță SMURD. Părinții fetiței susțin că aceasta ar fi mâncat săpun, însă pentru moment nu există alte explicații.

Echipajul medical ajuns la fața locului a transportat-o pe victimă la spital în stare de inconștiență, iar ulterior, medicii au supus-o mai multor analize. În prezent, copila se află în stare stabilă, dar cu stări febrile. În momentul în care a început să aibă convulsii, fetița avea o febră de 39.7, care ulterior i-a fost scăzută, potrivit Antena3.

Pentru moment, fetița se află sub supraveghere medicală, medicii nepunându-i până în acest moment un diagnostic.

Știre în curs de actualizare…

The post Ultima oră. Fetiță de patru ani, transportată în stare de inconștiență la spital. Ce a pățit micuța la grădiniță appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă