Ultima oră! Explozie violentă într-un bloc din Drobeta-Turnu Severin. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri grave

2 luni in urmă 64

Momente de teroare în Drobeta-Turnu Severin, acolo unde zeci de locatari și-au văzut moartea cu ochii după o explozie puternică petrecută în blocul în care aceștia locuiau. Din păcate, un bărbat a fost transportat la spital în stare gravă, iar alte zeci de persoane au fost evacuate de pompieri. Alarma s-a dat în cursul acestei dimineți, de către locatari.

Pompierii au intervenit de urgență

O tragedie s-ar fi putut întâmpla în această dimineață după producerea unei deflagrații puternice produse din cauza unei butelii aflată într-un apartament. Evenimentul a avut loc într-un cartier mărginaș din localitate, iar în blocul cu pricina locuiau persoane defavorizate.

Din păcate, din apartamentul în care a explodat butelia, unul dintre tineri s-a ales cu arsuri de gradul II, în timp ce tânăra a refuzat transportul la spital după primirea îngrijirilor la locul evenimentului.

Pentru gstionarea eficientă a exploziei, pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială CBRN, care este folisită în cazul unor evenimentelor produse de substanțe toxice.

Din fericire, pompierii au reușit să evacueze toți locatarii, polițiștii urmând să facă cercetări privind cauza exactă a producerii exploziei. Salvatorii au dat asigurări că nu există risc de extindere a flăcărilo.

The post Ultima oră! Explozie violentă într-un bloc din Drobeta-Turnu Severin. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri grave appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă