ULTIMA ORĂ | Dinamo și-a luat fundaș cu aproape 100 de meciuri în LaLiga. A început deja antrenamentele cu formația lui Gigi Mulțescu

2 săptămâni in urmă 2

Dinamo București a început să fie activă pe piața transferurilor în această pauză competițională datorată meciurilor jucate de echipa națională a României în preliminariile CM 2022.

Dinamo București a avut de ales între Raul Albentosa și Borja Gomez, fotbaliști care nu au mai jucat din 2019, iar oficialii din Groapă l-au ales pe primul.

După ce Mario Nicolae, managerul sportiv al lui Dinamo, dezvăluia pentru ProSporta pus ochii pe un fundaș spaniol care urmează să semneze contractul cu gruparea din „Groapă” dacă totul va decurge bine la vizita medicală, „câinii” au decis să-l păstreze pe Raul Albentosa.

Dinamo l-a transferat pe Raul Albentosa

Raul Albentosa (31 de ani) a ajuns în România și a efectuat vizita medicală, iar apărătorul spaniol a semnat cu gruparea din „Ștefan cel Mare” după ce rezultatele de la teste au ieșit bune, anunță GSP.ro.

Raul Albentosa a semnat cu Dinamo din postura de jucător liber de contract, după ce în ultimele 12 luni nu a mai jucat pentru nicio echipă. Ultima dată, fundașul în vârstă de 32 de ani a jucat pentru ȚSKA Sofia, formație la care a evoluat în perioada iulie 2019 – aprilie 2020.

Diego Fabbrini a pus o vorbă bună pentru Raul Albentosa

Fundașul spaniol va concura pe post cu Ante Puljic, Mario Ehmann, Ricardo Grigore și Florin Bejan la Dinamo, iar în transferul său la Dinamo s-a implicat și Diego Fabbrini. Italianul a fost coleg cu Raul Albentosa la ȚSKA Sofia, acolo unde mijlocașul a jucat între iulie și august 2019.

Raul Albentosa a adunat 93 de meciuri în La Liga, a dat șase goluri și a oferit trei pase decisive. Pe parcursul carierei, spaniolul a jucat la echipe precum Deportivo La Crouna, Gimnastic, Derby, Malaga, SB Eibar, Cadiz, Recr. Huelva, San Roque Lepe, Murcia Imperial, Elche Ilicitano și Caravaca.

Este un jucător spaniol (n.r. fundașul central). Dacă ne vom înțelege cu el, va veni să facă vizita medicală și să vedem fizic în ce situație se află, în momentul de față”, a declarat Mario Nicolae, pentru ProSport.

The post ULTIMA ORĂ | Dinamo și-a luat fundaș cu aproape 100 de meciuri în LaLiga. A început deja antrenamentele cu formația lui Gigi Mulțescu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă