ULTIMA ORĂ | Câți ani va mai apăra Florin Niță poarta echipei naționale a României. „Ar fi fost un dezastru fără el!”

1 lună in urmă 10

Cristi Munteanu (46 de ani) a anunțat cât timp va mai apăra Florin Niță la echipa națională a României.

Florin Niță a ajuns la 33 de ani și a devenit un om de bază la echipa națională a României după retragerea lui Ciprian Tătărușanu de la prima reprezentativă.

Astfel, Cristi Munteanu îi liniștește pe fanii echipei naționale a României și anunță că goalkeeperul care a făcut spectacol în poarta selecționatei conduse de Mirel Rădoi la meciul cu Germania, scor 0-1, mai poate juca cel puțin cinci ani.

Câți ani va mai apăra Florin Niță poarta echipei naționale a României

„Niță a preluat excelent ștafeta de la Ciprian Tătărușanu, iar România demonstrează că de 30 de ani impresionează la capitolul portari. De la Stelea și Lobonț la Tătărușanu și Niță.

Florin a fost formidabil în meciurile cu Germania și Armenia, ar fi fost un dezastru fără el. Sută la sută va rămâne la cel mai înalt nivel încă cinci ani de-acum și va apăra poarta naționalei.

Are 33 de ani, e o vârstă bună pentru un portar. E serios, face munca asta cu pasiune și, foarte important, nu are tendințe de îngrășare”, a declarat Cristi Munteanu, pentru Digisport.ro.

Florin Niță nu voia să plece de la FCSB

Florin Niță a fost vândut de Gigi Becali în 2018 la Sparta Praga, iar gruparea din Cehia a plătit în schimbul transferului portarului în vârstă de 33 de ani două milioane de euro. Inițial, goalkeeperul nu și-a dorit să se despartă de formația roș-albastră, iar latifundiarul din Pipera a apela la rudele acestuia pentru a-l convinge să semneze.

700.000 de euro pe an încasează Florin Niță la Sparta Pragga 2 este locul ocupat de Sparta Praga în clasamentul din Cehia, cu 51 de puncte 33 de ani are Florin Niță 1,5 milioane de euro este cota lui Florin Niță, conform transfermarkt.com

The post ULTIMA ORĂ | Câți ani va mai apăra Florin Niță poarta echipei naționale a României. „Ar fi fost un dezastru fără el!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă