Ultima oră. Catastrofă feroviară în Taiwan în urma deraierii unui tren. Peste 40 de morți și 70 de victime încarcerate

3 săptămâni in urmă 2

Tragedie națională în Taiwan după producerea unui accident feroviar, soldat cu peste 40 de morți și zeci de victime încarcerate. Potrivit presei locale, accidentul este considerat cel mai grav din ultimii patruzeci de ani.

Peste 350 de pasageri plecau în vacanță

Vinere neagră pentru pasagerii unui tren cu opt vagoane din Taiwan, după ce acesta a deraiat într-un tunel din districtul Hualien, situat în estul țării. Potrivit The Guardian, oamenii urmau să plece într-o vacanță, sărbătorind prima zi a unei sărbători.

Potrivit primelor informații, trenul a deraiat din cauza unui camion de întreținere care ar fi alunecat pe șine, astfel că vehiculul a fost găsit de pompieri distrus în totalitate. Unul dintre pasageri a declarat, de asemenea, că „trenul nostru a intrat într-un camion”.

În urma declarațiilor făcute de presa locală, se pare că numărul de 350 de pasageri transportați de tren era cu mult depășit față de numărul locurilor disponibile, astfel că multă lume stătatea în picioare.

Până în acest moment, 40 de persoane au fost transportate la spital, urmând ca restul victimelor să fie transportate ulterior. Din păcate, pompierii au anunțat identificarea a 41 de persoane decedate, numărul acestora putând crește.
Peste 70 de persoane au rămas blocate, dat fiind faptul că trei vagoane au fost deformate și inaccesibile în urma blocajului în tunel. Potrivit autorităților, din primele patru vagoane au fost evacuate în jur de 100 de persoane.

Vezi mai multe imagini de la fața locului în galeria foto.

The post Ultima oră. Catastrofă feroviară în Taiwan în urma deraierii unui tren. Peste 40 de morți și 70 de victime încarcerate appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă