Ultima nebunie QAnon. Chitaristul Rolling Stones ar fi JF Kennedy, președintele asasinat în 1963

3 săptămâni in urmă 15

John F. Kennedy & Keith Richards (Newsweek) John F. Kennedy & Keith Richards (Newsweek)

Imaginația susținătorilor QAnon pare să nu aibă limite. Chiar dacă au fost dezamăgiți de faptul că președintele JF Kennedy, asasinat în 1963 și fiul său, mort în 1999, nu s-au "materializat" la Dallas, pentru a-l numi succesor pe Donald Trump, noua legendă este că JFK s-ar fi întrupat în chitaristul Rolling Stones, Keith Richards. Povestea a apărut chiar în timpul concertului pe care celebra trupa britanică l-a susținut la Dallas.

VINERI, 05 NOIEMBRIE 2021, 11:50

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Deși John F. Kennedy junior era cel care urma să "reapară" la concertul Rolling Stones, printre suporterii QAnon s-a răspândit repede zvonul că însuși JFK senior, asasinat la Dallas, pe 22 noiembrie 1963, s-ar afla printre ei.

Pe rețeaua Telegram, folosită de gruparea conspiraționistă, s-a distribuit mesajul "Da, Keith Richards este pe de-a întregul [JFK] Sr. Întreg eveniment a fost codat pentru JFK. VENIREA.

Scenariul privind revenirea celor 2 Kennedy a fost lansată de un influencer QAnon cu peste 250.000 de urmăritori. “Trump reînvestit ca al 19-lea președinte apelează la un nou vicepreședinte, JFK Junior”. Potrivit unei mai vechi legende QAnon, toți președinții americani învestiți după 1871 au ocupat ilegal fotoliul de la Casa Albă, de aceea numărătoarea se reia din acel moment și Trump ar fi  al 19-lea lider legal.

Un alt scenariu este că cei din familia Kennedy sunt descendenții lui Isus și vor reveni pentru a-l ajuta pe Trump să revină la putere.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă