Ultima apariție la TV a lui Liviu Chiorpec. Bucătarul a glumit cu jurații de la „Chefi la cuțite”: „Zici că sunt viu”

1 lună in urmă 38

A murit Liviu Chiorpec, bucătarul care a apărut în repetate rânduri la „Chefi la cuțite”, acesta fiind și bun prieten cu Cătălin Scărlătescu. La ultima apariție la TV, acesta a glumit cu chefii de la Antena 1, cu Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, printre momentele amuzante declarând și că e bolnav.

În luna octombrie a lui 2020, Liviu Chiorpec a fost invitat în platoul de la „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. A fost a doua apariție a sa în show-ul culinar, după cea din 2019. Așadar, în urmă cu un an de zile, chiar în octombrie, el a fost nevoit să jurizeze trei preparate pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, prietenul lui. El trebuia să dedică cine primește amuleta ediției.

După ce a gustat preparatele, după ce s-a sfătuit cu prezentatoarea Gina Pistol, Liviu Chiorpec s-a văzut cu cei trei bucătari. Încă de la primul pas în platou au început glumele.

„Zici că sunt viu. Gata…e săptămâna aia în care putem să și bem ceva. Fata care face machiajul, vezi că nu mai am cearcăne, și îmi stă și părul bine…perfecțiune! Deci o iau acasă. Zici că sunt viu.”, a spus râzând corporatistul devenit bucătar.

Glumele nu s-au oprit aici, au continuat și după ce s-a aflat că el îi dă amuleta lui Cătălin Scărlătescu, pentru prepatarul lui.

„Am o etate, sunt un om bătrân, bolnav. De ce mi se întâmplă mie chestia asta? De ce presiunea asta?”, a mai adăugat Liviu Chiorpec.

liviu-chiorpec-ultima-aparitie-la-tv-5Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

În culise, după momentul din platou, Liviu Chiorpec și Cătălin Scărlătescu au împărtășit câteva impresii, mai ales că ei se cunoșteau de câțiva ani de zile.

Astăzi, 4 noiembrie, s-a aflat că chef Liviu Chiorpec a murit după o lungă luptă cu o boală necruțătoare, anunță apropiații săi pe rețelele de socializare. Printre aceștia s-a numărat și chef Cătălin Scărlătescu, bun prieten cu Chiorpec și care s-a revăzut la emisiunea „Chefi la cuțite”, unde i-a oferit și Cuțitul de Aur. „Drum bun, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace”, a scris Chef Scărlătescu pe Facebook.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FCatalinScarlatescu%2Fposts%2F433593164803031&show_text=true&width=500" width="500" height="446" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe>

Cine a fost Chef Liviu Chiorpec

Liviu Chiorpec era de profesie inginer, dar a devenit bucătar după ce a muncit 20 de ani într-o corporație. „Cine sunt? Liviu Chiorpec, bucătar, din alegere sau predestinare, inginer, de meserie, fost corporatist, 20 de ani, reinventat, că tot e la modă… Acum sunt private chef. Gătesc la mine acasă, la tine acasă, la cine vreau eu acasă”, spunea când și-a făcut apariția în platoul de la „Chefi la cuțite”, în octombrie 2019.

Tot atunci, acesta a povestit despre relația de prietenie pe care o avea cu Chef Cătălin Scărlătescu. „L-am cunoscut acum vreo patru sau cinci ani, cum le stă bine bărbaților, într-un wine bar, la o sticlă de șampanie. (…) Ne întâlnim rar, dar oamenii când se apropie, nu au nevoie să se vadă în fiecare secundă”, spunea Liviu Chiorpec.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă