”Uitați-vă cum așteaptă preparatorul!” Isco l-a sfidat pe Zidane, ca să-și aranjeze părul: imaginile care i-au înfuriat pe fani

2 săptămâni in urmă 18

Cupa României: Botoșani - Universitatea Craiova, joi, 20:30, Digi Sport 1

Liga 1: Chindia Târgoviște - UTA Arad, sâmbătă, 14:30, Digi Sport 1

Isco și-a aranjat părul un minut și 20 de secunde, sub privirile lui Zidane

Fotbalistul lui Real, aflat într-o formă modestă în acest sezon, are o relație încordată cu antrenorul Zinedine Zidane și și-a manifestat intenția de a părăsi Santiago Bernabeu.

În disputa cu Getafe, Isco a fost rezervă și tehnicianul francez l-a trimis la încălzire în a doua repriză. Un clip care i-a înfuriat pe fanii madrileni arată cum mijlocașul ofensiv are nevoie de un minut și douăzeci de secunde ca să înceapă încălzirea.

Motivul? Isco își varsă apă pe mâini și se ocupă atent de aranjarea părului, sub privirea lui Zidane, care dă indicații. În final, jucătorul născut la Benalmadena, în Andaluzia, ”reușește” să-și prindă părul într-o coadă și să pornească la treabă.

Trimis pe teren în minutul 76, în locul lui Marco Asensio, Isco nu a avut realizări deosebite.

Reacții după ce Isco a stat 80 de secunde să-și facă freza: ”Lipsă de respect față de colegi și de echipă”

Galerie Foto

Suporterii celor de la Real Madrid l-au taxat pe fotbalist pentru atitudinea sa. ”Ce păcat. Unii ar muri ca să joace cinci minute pentru Madrid. Sper să pleci curând”, a scris un susținător, pe Twitter.

”E lipsă de respect față de colegi și față de echipă”, a comentat altcineva. ”Uitați-vă cum așteaptă preparatorul să își facă părul Isco. Ce lipsă de respect față de el”, a remarcat un alt fan al grupării de pe Bernabeu.

Considerat unul dintre numele grele ale fotbalului mondial în 2018, Isco s-a ”prăbușit” în ultimii ani. Ieșit din formă și cu un fizic neadecvat, care i-a făcut pe fanii Realului să-l numească ”flămând” și să-l ironizeze în numeroase rânduri, jucătorul cu 38 de selecții pentru Spania a devenit indezirabil pe Bernabeu.

15 apariții și un gol are Isco pentru Real Madrid în acest sezon20 de milioane e cota fotbalistului iberic

Rezumat Real Madrid vs. Getafe 2-0:

Etichete: real madrid , isco , real getafe , par isco
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă