Uhrin a cedat: „E imposibil să continuăm așa! Nu pot să explic”

2 săptămâni in urmă 20

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 aprilie 2021, 22:53 / Actualizat vineri, 23 aprilie 2021 22:53

Gaz Metan a învins-o pe Dinamo, scor 4-1. Dusan Uhrin, antrenorul „câinilor”, nu a găsit explicații pentru jocul dezastruos al echipei sale.

Toate detaliile despre Gaz Metan - Dinamo 4-1, AICI!

„Este o situație dificilă. Trebuie să vorbim cu jucătorii, rezultatul e foarte rău pentru noi. Am început prost meciul și am primit goluri foarte ușor. Situația e rea. E foarte greu și pentru mine. 

Am făcut greșeli catastrofale! Nu înțeleg cum e posibil, nu pot să explic. Am încredere în jucători, ne trebuie un pic de noroc. Am avut și noi ocazii, Nemec a lovit bara, au fost și câteva faze de penalty. 

Fiecare meci pentru noi e la fel, trebuie să obținem puncte pentru a rămâne în prima ligă. Trebuie să schimbăm ceva, pentru că așa e imposibil să continuăm”, a declarat Uhrin la Telekom Sport.

Dinamo, pe loc direct retrogradabil!

Cifre HORROR pentru Dinamo:

  • Dinamo a stabilit deja recordul de înfrângeri, 19 la număr. În ediția precedentă, roș-albii au avut 17 eșecuri, iar în 1997-1998 - 14.
  • Atacanții formației au strâns 14 etape fără să înscrie în Liga 1.
  • Dinamo nu a mai învins de 13 etape, răstimp în care a adunat doar 3 puncte și a marcat de 4 ori (Filip, Achim, Sorescu și Grigore).

Citește mai multe știri despre Gaz Metan - Dinamo 4-1:

Greșeli majore în Gaz Metan - Dinamo! Arbitrul n-a văzut două penalty-uri EVIDENTE

Evoluție stelară în Gaz Metan - Dinamo! Deaconu i-a îngenuncheat pe „câini”

Playtech: BOMBĂ! Planul SECRET al Vioricăi Dăncilă. Ce are de gând să facă fostul Premier după ce s-a 'evaporat' din viața publică


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă