UEFA vrea să anuleze biletele deja vândute pentru Euro 2020 și să returneze banii. Când vor fi redistribuite tichetele

3 săptămâni in urmă 14

Forul continental intenționează să redistribuie tichetele doar după ce va stabilit exact cum se va desfășura Euro 2020 și câți spectatori ar putea asista la meciurile de la turneul final, programat în perioada 11 iunie-11 iulie 2021, informează The Times, citat de Gazeta Sporturilor.

Oficialii de la Nyon intenționează să anuleze toate biletele vândute până acum, peste 1,5 milioane din cele 3 milioane disponibile, să returneze banii celor care le-au cumpărat și să pornească redistribuirea tichetelor în care modalitatea de desfășurare al Euro 2020 va fi clar.

Amânat anul trecut, Euro 2020 ar trebui să se dispute în acest an, între 11 iunie – 11 iulie, în 12 orașe, între care și București.

O decizie finală în ceea ce privește competiția va fi luată în luna aprilie.

”Am analizat situația din cele 12 țări care au orașe ce vor organiza meciurile. Orașele și stadioanele sunt pregătite! Singurul semn de întrebare este publicul. Dar ne așteptăm să putem juca cu suporteri în tribune”, a spus Martin Kallen, CEO al evenimentelor organizate de UEFA și director de organizare Euro

Într-un interviu pentru Blick în urmă cu 8 zile, oficialul a eclus organizarea competiției într-o singură țară: ”Acest lucru nu este posibil pentru un Campionat European cu 24 de echipe”, spune el.

În ceea ce privește fanii, sunt mai multe scenarii în lucru la UEFA.

să se ocupe 25% din capacitatea arenelor;să se ocupe 50% sau mai mult;dacă circulația suporterilor prin Europa va fi blocată, vor primi accesul în stadioane doar fanii din țara în care se dispută partida.Citeşte Articolul Întreg pe Sursă