UEFA și Juventus, scandal monstru: „Un șarpe printre noi, mare mincinos!” Atacul lui Aleksander Ceferin + Jucătorii din Superligă, excluși de la Euro și Mondiale

4 săptămâni in urmă 16

Președintele UEFA a avut un atac incredibil la adresa președintelui lui Juventus Torino, una dintre echipele angrenate în noua Superligă europeană. Aleksander Ceferin acuză faptul că Andrea Agnelli l-a trădat și lansează un avertisment extrem de dur pentru jucători. Cei care vor evolua în noua competiție vor fi interziși la naționale.

Mai multe cluburi mari ale Europei, între care Barcelona, Real Madrid, Juventus, Manchester City sau Liverpool au pus bazele unei competiții care nu va avea loc sub egida celor de la UEFA. Președintele UEFA a reacționat extrem de dur și spune că inițiativa marilor cluburi este una de dispreț la adresa suporterilor. „Un scuipat în faţă pentru toţi iubitorii fotbalului”

Ca replică, UEFA a anunțat schimbări uriașe în Liga Campionilor, cea mai importantă și mai bogată competiție din fotbalul european.

UEFA și Juventus, scandal monstru: „Un șarpe printre noi! Nu există un mincinos mai mare” Atacul lui Aleksander Ceferin

Aleksander Ceferin are un atac fără precedent la adresa lui Andrea Angelli. Șeful UEFA îl acuză de trădare pe președintele lui Juventus:

„Nu am văzut în viața mea o persoană care să spună atâtea minciuni și cu atâta insistență. Am vorbit cu el sâmbătă după amiază și m-a asigurat că sunt invenții. Se pare că lăcomia distruge orice valori umane.

După ce m-a blocat, a venit anunțul a doua zi. Dar, din fericire, nu toată lumea este coruptă. Doar unii sunt orbiți de lăcomie și nu le pasă de fotbal.

Unii nu socotesc golurile echipei lor, ci banii din bancă. Am cunoscut muși oameni, cei mai mulți de treabă, dar și unii ticăloși. Dar nu credeam că aveam un așa șarpe în sânul nostru”, a spus Alexander Ceferin.

Președintele forului european s-a arătat dezamăgit și de vicepreședintele lui Manchester United, Ed Woodward.

„Joi seară m-a sunat să-mi spună ce încântat este de planul nostru de reforme. Și a mai vorbit despre fairplay-ul financiar când el deja semnase pentru înființarea acelei competiții”, a precizat Aleksander Ceferin.

Jucătorii din Superligă, excluși de la Euro și Mondiale

Președintele UEFA îi acuză de lăcomie pe cei care au pus la cale apariția noii competiții. Mai mult, acesta a trecut și la amenințări, iar jucătorii sunt primii vizați. Messi și Ronaldo ar putea fi interziși la Campionatele Europene și la cele Mondiale.

„Lumea fotbalului, guvernele, întreaga societate dezaprobă acest proiect fără sens. Toate federațiile sunt împotriva acestor planuri cinice.Nu-i interesează decât banii din buzunar, e un scuipat pe obrazul iubitorilor de fotbal.

Nu vom permite asemenea schimbări, iar jucătorii care vor participa la această acțiune cu circuit închis nu vor mai avea dreptul de a reprezenta echipa națională.Nici la Campionatul European, nici la cel Mondial”, a fost avertismentul lui Ceferin, care a precizat că va avea marți o întâlnire în acest sens cu președintele FIFA, Gianni Infantino.

Ceferin sur Agnelli : "Je n'ai jamais vu une personne mentir autant de fois et avec autant de persistance que cet homme. Je lui ai parlé pas plus tard que samedi après-midi et il m'a dit que tout était mensonge. La cupidité permet à toutes les valeurs humaines de disparaître." pic.twitter.com/rQugr5GyfF

— Instant Foot ⚽️ (@lnstantFoot) April 19, 2021

The post UEFA și Juventus, scandal monstru: „Un șarpe printre noi, mare mincinos!” Atacul lui Aleksander Ceferin + Jucătorii din Superligă, excluși de la Euro și Mondiale appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă