UEFA, pedepse dure după Rangers - Slavia! Kudela a fost suspendat 10 meciuri pentru rasism. Sancțiune și pentru Kamara

3 săptămâni in urmă 2

  • UCL: Liverpool - Real Madrid, miercuri, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Borussia Dortmund - Manchester City, miercuri, 22:00, Digi Sport 2

UEFA, pedepse dure după Rangers - Slavia! Kudela a fost suspendat 10 meciuri pentru rasism

Ondrej Kudela (34 de ani), fundașul central al Slaviei, a fost suspendat 10 meciuri, după ce a fost găsit vinovat pentru comportament rasist la adresa adversarului Glen Kamara.

De asemenea, Glen Kamara, mijlocașul finlandez lui Rangers, a fost și el suspendat trei meciuri pentru asalt. Slavia l-a acuzat pe jucătorul de 24 de ani al scoțienilor că l-a bătut pe Kudela.

Kudela și-a ispășit deja o etapă de suspendare dintre cele 10, după ce a lipsit de la meciul cu Arsenal, din turul sferturilor de finală ale Europa League, scor 1-1. Returul este programat joi, de la ora 22:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Slavia Praga s-a calificat în sferturi, după 3-1 cu Rangers, la general. Nicolae Stanciu a înscris pentru campioana Cehiei atât în tur, cât și la retur.

Rangers și Slavia, reacții dure după incidentele din Scoția

După meci, Rangers a transmis un comunicat dur, prin care îl acuză pe Ondej Kudela de rasism.

Abuzul rasist la care a fost supus Glen Kamara nu va fi tolerat. Incidentul a fost raportat către delegatul UEFA de la meci și înțelegem că a fost trecut în raportul său.

UEFA va fi conștientă că întreaga lume fotbalistică urmărește evenimentul. Așteptăm un răspuns fără echivoc pentru acest incident. Nu poate fi aruncat sub preș, nu acceptăm ca Glen Kamara să fie doar un număr la statistică. E destul!”, se arată în comunicatul lui Rangers, citat de BBC.

Clubul Slavia Praga a remis, de asemenea, un comunicat cu privire la incidentele de la finalul meciului cu Rangers, în care transmite că, de fapt, Kudela nu a spus cuvinte cu tentă rasistă, ci doar l-a jignit pe adversar, din cauza jocului dur al echipei sale. De asemenea, comunicatul confirmă și bătaie de la vestiare.

Jucătorii Slaviei s-au confruntat cu un joc fără precedent de dur din partea adversarilor. Jucătorii noștri nu s-au confruntat niciodată cu așa ceva în istoria modernă a participărilor în competițiile europene.

După meci, jucătorilor nu le-a fost permis să intre la vestiare. Ondej Kudela a fost bătut de Kamara, a fost lovit cu pumnii în cap, iar managerul echipei Rangers, Steven Gerrard, a fost martor”, se arată în comunicatul Slaviei.

VIDEO Rezumatul meciului Rangers - Slavia Praga 0-2

Etichete: europa league , rangers , uefa , rasism , slavia praga , glen kamara , ondrej kudela
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă