UEFA, modificare de ultima oră! Ce se întâmplă cu meciul Steaua Roșie Belgrad – CFR Cluj din play-off-ul Europa League

2 luni in urmă 41

UEFA a luat o decizie de ultima oră în ceea ce privește ziua în care se va juca meciul Steaua Roșie Belgrad – CFR Cluj.

CFR Cluj a fost eliminată de Young Boys Berna din Champions League, dar campioana României va juca în play-off-ul Europa League, acolo unde se va duela cu Steaua Roșie Belgrad.

Deși mecurile din Europa League sunt programate joi, prima manșă din play-off-ul El în care CFR Cluj va juca pe terenul celor de la Steaua Roșie Belgrad a fost programată marți.

UEFA a mutat meciul Steaua Roșie Belgrad – CFR Cluj

UEFA a decis ca meciul din prima manșă a play-off-ului Europa League dintre Steaua Roșie Belgrad și CFR Cluj să aibă loc marți, 17 august, de la ora 22.00, deoarece a dorit să evite orice posibilitate ca joi, cele două mari rivale din capitala Serbiei, Steaua Roșie și Partizan, să evolueze ambele pe teren propriu.

Partizan s-a calificat în play-off-ul Conference League și va juca împotriva celor de la Santa Clara, iar UEFA s-a temut ca suporterii celor două rivale din capitala Serbiei să se întâlnească, toate acestea deoarece stadioanele sunt poziționate extrem de aproape.

Cum au ajuns CFR Cluj și Steaua Roșie Belgrad în play-off-ul Europa League

CFR Cluj a ajuns în play-off-ul Europa League după ce a pierdut cu Young Boys Berna în turul 3 preliminar al Champions League. Campioana României a remizat cu formația din Elveția pe teren propriu, scor 1-1, iar partida retur s-a terminat cu victoria lui Young Boys, scor 3-1.  De partea cealaltă, Steaua Roșie Belgrad a fost eliminată surprinzător de Sheriff Tiraspol, după 1-1 în Serbia și 0-1 în Moldova.

Partida tur din play-off-ul Europa League dintre Steaua Roșie Belgrad și CFR Cluj are loc marți, 17 august, în Serbia, în timp ce returul este programat pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”.

The post UEFA, modificare de ultima oră! Ce se întâmplă cu meciul Steaua Roșie Belgrad – CFR Cluj din play-off-ul Europa League appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă