UEFA, lovitură de proporții pentru 3 echipe din Liga 1. Au primit interzis la transferuri. „Ne-a sancționat!”

1 săptămână in urmă 12

Trei echipe din Liga 1 au primit o lovitură de proporții din partea UEFA la începutul anului 2022.

Forul continental a luat o decizie dură împotriva a trei echipe care evoluează în Liga 1, toate acestea din cauza datoriilor pe care le au.

Academica Clinceni, FC U Craiova 1948 și Gaz Metan Mediaș au primit interdicție să transfere jucători din partea UEFA, anunță GSP.ro.

Trei echipe din Liga 1 au primit interdicție la transferuri

Forul continental ar fi luat această hotărâre dură împortiva celor trei cluburi din cauza datoriilor pe care le au către foști și actuali jucători. Dintre cele trei formații, doar Gaz Metan Mediaș ar putea să scape de această sancțiune primită de la UEFA.

Conform sursei citate mai sus, Gaz Metan Mediaș o să scape rapid de această interdicție la transferuri primită de la UEFA, toate acestea deoarece medieșenii au achitat deja toate datoriile pe care le aveau.

De partea cealaltă, FC U Craiova 1948 ar putea să îl piardă pe singurul fotbalist transferat în perioada de mercato din această iarnă. Deși l-au prezentat recent pe Gabi Enache, există varianta ca alb-albaștrii să nu-l poată înregistra pe fostul jucător de la FCSB.

UEFA ne-a sancționat pentru niște restanțe de acum 10 – 12 ani la jucători. Eu am încredere că vom putea rezolva totul” , a declarat Marcel Pușcaș, directorul general al oltenilor, conform sursei citate mai sus.

Cele trei echipe sancționate de UEFA nu stau foarte bine în clasament. Gaz Metan ocupă locul 13, cu 20 de puncte, după ce au bifat cinci victorii, cinci remize și 11 înfrângeri, FC U Craiova 1948 este pe 14, cu 19 puncte, în timp ce Academica Clinceni, echipă cu grave probleme financiare, este pe ultima poziție, cu 11 puncte, la unul în spatele lui Dinamo.

The post UEFA, lovitură de proporții pentru 3 echipe din Liga 1. Au primit interzis la transferuri. „Ne-a sancționat!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă