UEFA încă ezită » Euro 2020 e încă sub semnul întrebării! Anunțul făcut de UEFA

1 lună in urmă 1

Amânat un an din cauza pandemiei, Campionatul European este și acum sub semnul întrebării. UEFA încă insistă să meargă până la capăt cu planul inițial - o competiție 12 orașe din toată Europa, inclusiv București -, dar ezită, trage de timp, așteptând o veste bună de la țările-gazdă. 

Forul continental a anunțat că amână decizia asupra Euro. Nu o mai ia în martie, cum era programat inițial, ci în aprilie. „Toată părțile trebuie să fie flexibile în luarea hotărârilor legate de turneul final, ținând cont de circumstanțele și condițiile cu care se confruntă lumea întreagă”, a comunicat UEFA.

Aleksander Ceferin: „Fanii fac fotbalul special”

Președintele Aleksander Čeferin nu vrea o întrecere cu porțile închise, sperând ca vaccinul anti-Covid să-și facă efectul și să aibă spectatori cel puțin la 25 la sută din capacitatea arenelor. „Sunt optimist că situația actuală se va schimba cu cât ne apropiem de Euro, de aceea e important să le oferim țărilor care găzduiesc turneul cât de mult timp posibil pentru a avea un tablou cât mai clar, pentru a afla la ce ne putem aștepta în iunie și iulie”, a declarat Čeferin. „Fanii fac fotbalul special. Trebuie să încercăm să readucem spectatorii pe stadioane cât mai repede”.

VIDEO Cum arată bijuteria de 100 de milioane de euro, pregătită pentru Euro 2020

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Dennis Man la Parma, transferul iernii în Serie A! Prinde Top 10 în EuropaRonaldo a încălcat iar măsurile anti-Covid! Petrecere la munte, deși nu avea voie să iasă din Piemont

Mircea Radu a plecat din țară după și-a dat demisia din TVR. Incredibil cu ce se ocupă acum

Libertatea

Playtech: ULUITOR! Mircea Badea, anunț de ultimă oră despre vaccinare. I-a ȘOCAT pe toți
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă