UEFA Champions League, schimbare radicală din 2024! 36 de echipe și o singură grupă

1 lună in urmă 5

champions leaguechampions league

Cea mai puternică competiție europeană este pe cale să își schimbe formatul începând cu anul 2024, iar noua față a UEFA Champions League se anunță a fi una și mai disputată decât este acum!

MARŢI, 09 MARTIE 2021, 09:58

SURSĂ: realitateasportiva.net

AUTOR: Realitatea Sportiva

Ziua de 20 aprilie ar putea reprezenta o adevărată revoluție în ceea ce privește întrecerea pentru cel mai important trofeu european al cluburilor. Noul format al UEFA Champions League ar urma să fie oficializat peste doar câteva săptămâni și va înlocui astfel sistemul clasic de grupe, format din patru echipe fiecare, cu unul format din 36 de echipe, care vor face parte dintr-o grupă unică.

Preşedintele Asociaţiei Cluburilor Europene (ECA), Andrea Agnelli, care este și oficialul celor de la Juventus Torino, a vorbit despre implementarea noului format începând cu anul 2024 și are mare încredere că ziua de 20 aprilie va reprezenta schimbarea mult așteptată a UEFA Champions League. Agnelli a dezvăluit că ideea i-a aparținut fostului mare portar olandez, Edwin Van der Sar, actualul director executiv al lui Ajax Amsterdam.

Vezi continuarea articolului pe realitateasportiva.net.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă