Ucigașul Mădălinei plânge în fiecare zi și cere să fie condamnat mai repede. Românca a fost omorâtă de soțul ei, în Italia

2 luni in urmă 1

Românul care și-a ucis soția în Italia, pe 6 decembrie, e tratat în penitenciarul din Pisa de specialiști ai serviciului de psihiatrie, scrie La Nazione. Cotidianul italian a preluat declarații ale avocatului care-l reprezintă pe bărbatul în vârstă de 39 de ani, originar din Botoșani.

Adrian Luminiță a ucis-o pe Mădălina, soția lui mai tânără cu 7 ani cu zece lovituri de cuțit, în seara zilei de 6 decembrie 2020, în casa în care locuiau, pe domeniul unei vile din zona rurală din Pescia Fiorentina. A doua zi a sunat la poliție și a anunțat crima. A stat noaptea în încăpere cu trupul fără viață al tinerei românce, a încercat să se sinucidă folosind cuțitul, apoi dând foc casei.

Polițiștii care l-au găsit spun că era complet uimit de tot ce se întâmplase. Închis la Pisa, românul e supraveghea și tratat de psihiatrii, pentru că nu-și găsește liniștea, după tot ce a făut. Plânge în fiecare zi, are inima frântă și nu poate înțelege cum și-ar fi putut înjunghia soția până la moarte.

Mădălina a încercat să se apere de furia soțului ei

Adrian a povestit anchetatorilor că s-a certat pe 6 decembria cu soția lui. Ea voia să se întoarcă în România, el nu. A atacat-o cu un cuțit, a înjunghiat-o de zece ori în abdomenul inferior. S-a destăinuit că gestul lui de a o ataca a fist brusc și fără sens.

Femeia a încercat și ea să se apere: avea un cuțit în mână, când au găsit-o poliiștii. Haosul domnea în interiorul vilei. Mai multe piese de mobilier au fost găsite arse: bărbatul, de fapt, a încercat la început să ascundă urmele crimei oribile și să dea foc casei. Dar flăcările l-au cuprins și pe el, s-a speriat și a decis, după o noapte nedormită, să mărturisească crima oribilă.

Avocatul care-l reprezintă, Paolo Malasoma, a spus:”După ce și-a ucis soția a avut un comportament care trebuie luat în considerare în timpul procesului. El a ucis-o duminică seară și ar fi putut să fugă și să se întoarcă acasă. Și nimeni ar fi observat. În schimb, el a chemat carabinierii, mărturisind totul. De asemenea, a decis să se lipsească de toate bunurile sale și să dea totul familiei femeii pe care a iubit-o și a ucis-o.”

Avocatul va cere, de fapt, circumstanțe atenuante generice. „Nu vor trebui luate în considerare circumstanțele agravante și aceasta va fi prima noastră solicitare, deoarece bărbatul a regretat imediat că a comis această infracțiune oribilă și, prin urmare, vom solicita procedura scurtată în timpul procesului.”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă