U Craiova 1948 revine pe stadionul ”Ion Oblemenco”! Suma pe care trebuie s-o achite trupa lui Adrian Mititelu

1 lună in urmă 1

Liga 2: Universitatea Cluj - Slatina, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Dinamo - Viitorul, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Oltenii antrenați de către Ovidiu Stângă vor reveni pe ”OZN”-ul din Bănie la data de 9 martie 2021, atunci când, de la ora 19:00, vor evolua contra celor de la CS Mioveni, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Se pare că noul Consiliu Local al Primăriei a decis să introducă un barem și pentru echipele din Liga 2, cifrat la 10.000 de euro. Astfel, gruparea finanțată de către Adrian Mititelu trebuie să achite această sumă pentru fiecare meci jucat la Craiova pe noul stadion, susține ProSport.

Ovidiu Stângă l-a vizitat pe Adrian Mititelu la închisoare

Ovidiu Stângă, 47 de ani, este omul adus la U Craiova 1948 pentru a reuşi promovarea. echipa s-a prezentat excelent în prima parte a sezonului, iar în acest moment conduce Liga a 2-a, cu 30 de puncte.

Fostul internaţional ţinteşte o clasare pe primele două locuri pentru a promova direct, ştiut fiind faptul că într-un duel contra unei echipe din Liga 1, ar pleca, evident, cu şansa a doua 

Oltenii sunt urmaţi în clasament de Viitorul Pandurii şi Rapid, cu câte 36, şi de Dunărea Călăraşi şi ACS Poli, cu câte 24 de puncte.

Ovidiu Stângă a rămas impresionat de cât de pozitiv este Adrian Mititelu la închisoare

"Am fost la închisoare la Adrian Mititelu! S-a transformat, efectiv, prin felul în care vede fotbalul acum. Am vorbit direct cu dumnealui, faţă în faţă. Am avut o întâlnire, la închisoare. Pe aceasta cale vreau sa îi anunţ pe toţi suporterii, pe toti ce care erau curioşi, că este foarte pozitiv. Arată foarte, foarte bine Adrian Mititelu. M-am bucurat când l-am văzut aşa de pozitiv.

I-am şi spus că la club este mult, mult mai bine decât mă aşteptam. Totul pleacă de la cel care conduce echipa, de la patronul Mititelu. Am rămas surprins cât s-a dezvoltat clubul cu Mititelu.

Ovidiu Stângă: "Sunt uluit de Mititelu"

Îl ştiam, am lucrat cu el, dar acum modul cum a pus informaţia acumulată în slujba echipei, sunt uluit.

I-am şi spus asta. Mă bucur ca şi-a dat seama că micile detalii contează cel mai mult în fotbal. A investit în tineri şi a adus lângă ei jucători experimentaţi. A făcut un grup excelent, el, Mititelu. Ce realizează el la Craiova nu cred că există în toată România!

Dacă am avut nevoie de ac de seringă, l-am avut în secunda următoare. Sau autocar la 5:00 dimineaţa, imediat s-a rezolvat. Organizare excelentă şi, mai ales financiar, să ai totul la dispoziţie. E totul uşor de realizat cu banii investiţi de Mititelu în club. Nu poţi să ceri jucătorilor fără să le dai. Dar dacă le dai totul, ei trebuie să ofere maximum în fiecare meci", a declarat Ovidiu Stângă pentru Radio Sport 1.

Etichete:
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă