U Craiova 1948 - CS Mioveni 0-0. Remiză fără goluri, dar plină de bare

4 săptămâni in urmă 11

  • La Liga: Sevilla - FC Barcelona, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Dinamo - Farul, luni, 20:30, Digi Sport 1

Partida dintre U Craiova 1948 și CS Mioveni a început lent, fără ocazii importante la poartă. Prima ocazie importantă a meciului a venit abia în minutul 29. Pop a ajuns la o centrare deviată de Asamoah și a șutat din întoarcere peste poartă.

U Craiova 1948 - CS Mioveni 0-0. Remiză fără goluri, dar plină de bare

Argeșenii au avut o ocazie bună în minutul 33, atunci când Dumitriu a centrat din prima, iar Coșereanu a trimis cu capul puțin pe lângă poarta lui Popa.

Oltenii au avut un gol anulat în minutul 39. Sidibe a scăpat singur cu Ducan, a trimis în poarta celor de la CS Mioveni, dar reușita sa a fost anulată din cauza unui ofsaid.

Prima repriză s-a încheiat cu ocazia imensă a lui Iacob. Acesta a șutat din afara careului, dar balonul a fost deviat și a trecut puțin pe lângă poartă.

Repriza a doua a debutat cu o ocazie imensă a argeșenilor. Rusu i-a pasat lui Coșereanu în interiorul careului. Acesta a șutat din unghi, dar balonul a nimerit bara.

Oltenii au nimerit și ei bara în trei rânduri. În minutul 67, Kovacic a reluat cu capul o centrare a lui Sidibe, dar balonul a lovit transversala. Câteva minute mai târziu, Sidibe a șutat din afara careului, dar balonul a șters bara.

Compagno a plonjat foarte bine în minutul 88 și a trimis cu capul spre poarta lui Ducan, însă balonul a lovit din nou bara.

La finalul acestei partide, U Craiova 1948 se menține pe locul 14 în clasament, cu 19 puncte, în spatele celor de la Gaz Metan Mediaș, în timp ce CS Mioveni se poziționează pe locul 12, cu 21 de puncte, la un punct în spatele celor de la Chindia Târgoviște.

VIDEO Rezumatul partidei U Craiova 1948 - CS Mioveni

U Craiova 1948-CS Mioveni 0-0

Min. 90+3: Final de meci!

Min. 88: Ocazie U Craiova 1948! Compagno plonjează și trimite cu capul, dar balonul lovește bara din nou.

Min. 72: Ocazie U Craiova 1948! Sidibe șutează din afara careului, dar balonul șterge bara din stânga lui Ducan.

Min. 67: Ocazie U Craiova 1948! Sidibe centrează de la colțul terenului, iar Kovacic trimite cu capul, dar balonul lovește bara.

Min. 50: Asamoah vede cartonașul galben.

Min. 46: Ocazie uriașă pentru CS Mioveni! Rusu îi pasează lui Coșereanu în interiorul careului. Acesta șutează din unghi, dar balonul lovește bara.

Min. 46: Începe repriza a doua!

Min. 45+1: Se încheie prima repriză!

Min. 45+1: Ocazie pentru CS Mioveni! Iacob șutează din afara careului, dar balonul este deviat și trece pe lângă poarta lui Popa.

Min. 39: Gol anulat pentru U Craiova 1948! Sidibe scapă singur cu Ducan, trimite în poartă, dar golul este anulat pe motiv de ofsaid.

Min. 35: Bălan vede cartonașul galben.

Min. 33: Ocazie pentru CS Mioveni! Dumitriu centrează din prima, iar Coșereanu trimite cu capul puțin pe lângă poartă.

Min. 29: Ocazie pentru U Craiova 1948! Pop ajunge la o centrare deviată a lui Asamoah și șutează din întoarcere, însă peste poartă.

Min. 12: Ocazie pentru U Craiova 1948! Achim centrează în careul porții lui Ducan, dar Băla reia slab cu capul.

Min. 4: Ocazie pentru CS Mioveni! Sanoh centrează în interiorul careului din lovitură liberă, Scarlatache se înalță și trimite cu capul peste poartă.

Min. 1: Începe meciul!

  • U Craiova 1948: Popa – Bușu, Diallo, Kovacic, Negru – Achim, Asamoah – Huyghebaert (Bauza 77), Sidibe, Pop (Raicea 88) – Bălan (Compagno 77)
  • Rezerve: Mogoșanu, Blidar, Marquet, Ondaan, Albu, Raicea, Miuțescu, Bauza, Compagno
  • Antrenor: Dumitru Vasilică
  • CS Mioveni: Ducan – Garutti, Scarlatache, Iacob (Panait 76) – Șerbănică (Burnea 69), Dumitriu (Balaur 76), Toma, Oancea – Sanoh (Buziuc 64), Rusu, Coșereanu (Rădescu 64)
  • Rezerve: Popescu, Buziuc, Panait, Burnea, Balaur, Rădescu, Veres, Dat, Ciucureanu
  • Antrenor: Alexandru Pelici

Chiar dacă nu prea s-a întâmplat de-a lungul sezonului, atât oltenii, cât şi echipa din Argeş au obţinut victoria în aceeaşi rundă, astfel că meciul este abordat cu un moral excelent.

U Craiova 1948-CS Mioveni, Live Video 17:30, Digi Sport 1. Oltenii 

Craiova lui Mititelu se prezintă la meci cu acelaşi staff ca la jocul cu Chindia, condus de Dan Vasilică, pus să gestioneze situaţia până la pauza competiţională după ce şi Eugen Trică a fost dat afară de la echipă. Ceilalţi doi antrenori pe care i-au mai avut oltenii în acest sezon sunt Adrian Mutu şi Flavius Stoican.

De altfel, Vasilică are câştigate patru puncte ca antrenor în Liga 1, după ce pe 6 noiembrie 2021 a terminat la egalitate cu Sepsi, scor 1-1.

Oltenii au marcat de trei ori în deplasarea cu Chindia, uneia dintre cele mai bune apărări, scor 3-0, în timp ce Mioveniul lui Alexandru Pelici a bătut Dinamo cu 2-1, într-un final de-a dreptul nebun, cu penalty transformat şi golul victoriei marcate în ultimele minute ale jocului.

Rezumat video CS Mioveni-U Craiova 1948 1-0

Etichete: meciuri liga 1 , etapa 21 liga 1 , video u craiova 1948 cs mioveni

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă