U Craiova 1948 a primit interdicție la transferuri! Motivul neașteptat pentru care a fost sancționată

2 săptămâni in urmă 8

  • Media: Digi Sport Special, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Bundesliga: Bayern Munchen - Borussia Monchengladbach, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Nicolo Napoli a început curățenia la U Craiova 1948, iar contractele a patru dintre jucători au fost reziliate: Hugo Vieira, Mamadou Bagayoko, Pedro Machado şi Armin Gremsl.

U Craiova 1948 a primit interdicție la transferuri! Motivul neașteptat pentru care a fost sancționată

Totuși, oltenii nu pot fi activi în perioada de transferuri din iarnă pentru a se întări pentru cea de-a doua parte a sezonului pentru că Federația Română de Fotbal a decis să sancționeze echipa din Bănie, dar și alte două echipe din Liga 1, Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni.

Potrivit AS.ro, motivul pentru care ”federalii” i-au pedepsit pe olteni este faptul că U Craiova 1948 nu are o academie pentru copii și juniori.

Oltenii au apucat deja să îl transfere pe Gabriel Enache, fostul fundaș de la FCSB, însă oficialii de la U Craiova 1948 ar putea avea probleme la înregistrarea contractului fotbalistului.

Sporturile extreme și ingineria de precizie se întâlnesc azi de la ora 22:00. Ia-ți doza de adrenalină de pe DIGI World și din DIGI Online!

Lipsa unei academii pentru copii și juniori le poate crea probleme oltenilor și la obținerea licenței pentru următorul sezon din Liga 1. Potrivit aceleiași surse, acesta ar fi motivul real pentru care Adrian Mititelu ar dori să vândă clubul.

Adrian Mititelu vinde U Craiova 1948! "Decizia este definitivă și ireversibilă"

Familia Mititelu a decis să vândă echipa U Craiova 1948 după eșecul cu FC Voluntari, scor 0-2.

"Decizia este definitiv și ireversibilă, vom vinde clubul de fotbal. Poate fi patron și Rotaru, și Olguța Vasilescu, nu mă interesează, poate cumpăra oricine acest club! Nu ne-am gândit la sumă, dar tot ceea ce vrem este să scăpăm acest blestem. În Craiova, lumea nu merită să miști un pai!

Dacă vedeți ce este în Craiova, zici că am omorât pe cineva, este ceva incredibil. Este o decizie luată de întreaga familie. Eu zic că se va găsi cumpărător, iar dacă nu, încercăm să terminăm competiția, iar în vară renunțăm!

Am investit 10 milioane de euro în această firmă pe care activează FCU Craiova 1948, 6 milioane de euro în baza sportivă de la marginea orașului, urmând a mai fi investite alte 6 miliaone de euro în următorii 3 ani, iar lumea pe mine mă înjură, toată familia îmi e batjocorită și hulită prin oraș. Pe toți pereții din oraș scrie lucruri pe care nici nu pot să le pronunț.

Galeria de 16 ani ne termină psihic, să renunțăm la echipă, să vindem. În această seară, având în vedere că tatăl meu este în închisoare de 13 luni și riscă să fie condamnat într-un alt dosar din cauza presiunilor care se fac dinspre oamenii de fotbal, am decis că este pentru binele nostru să vindem, să le respectăm dorința foarte mare de a renunța la club", a spus Mititelu Jr, la Digi Sport Special.

Etichete: liga 1 , frf , adrian mititelu , nicolo napoli , u craiova 1948

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă