U Cluj-Viitorul Pandurii 1-3 | Gorjenii, în semifinalele Cupei! Eliminarea lui Luchin, moment decisiv. Dublă, Paraschiv

1 lună in urmă 1

03.03.2021, 19:20

Cupa României: Universitatea Cluj - Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, miercuri, 17:30, Digi Sport 1

Cupa României: Petrolul - Astra, miercuri, 20:30, Digi Sport 1

ACS Viitorul Pandurii Tg. Jiu a reușit să se califice în semifinalele Cupei României, după o repriză secundă în care a întors soarta partidei în favoarea ei. Gorjenii au câștigat cu 3-1, Paraschiv a bifat o dublă, dar a contat eliminarea lui Luchin, la 1-1.

Tabloul complet al sferturilor Cupei României

Chindia Târgoviște - Universitatea Craiova 0-1 (Cîmpanu 25)Universitatea Cluj - Viitorul Pandurii Târgu Jiu 1-3Petrolul Ploiești - Astra Giurgiu, miercuri, de la 20:30, la Digi Sport 1Dunărea Călărași - Dinamo București, joi, de la 20:00, la Digi Sport 1

Universitatea Cluj, antrenată de Costel Enache, a ajuns în această fază după ce a trecut de Unirea Dej (2-0), Viitorul Șelimbăr (0-3, la masa verde), Hușana Huși (8-2) și UTA Arad (2-1).

LIVE VIDEO U Cluj - Viitorul Pandurii Tg. Jiu, 17:30, Digi Sport 1. Duel de Liga 2 pentru careul de ași din Cupa României

De partea cealaltă, Viitorul Pandurii Tg. Jiu, formația lui Flavius Stoican, le-a eliminat pe Dăești (2-1 d.p.), FC Argeș (1-0) și Gaz Metan Mediaș (1-0).

Cele două formații s-au întâlnit recent și în Liga 2. La 18 februarie, clujenii câștigau cu 2-1 în deplasare, după dubla lui Ribeiro. Pentru Viitorul Pandurii marca Paraschiv.

În Liga 2, Universitatea Cluj ocupă locul 6, cu 26 de puncte în 15 meciuri, în timp ce Viitorul Pandurii Tg. Jiu a coborât pe poziția 8, cu 25 de puncte.

"Noi am luat în calcul orice scenariu pentru meciul de mâine, dar ar fi ideal să încheiem lucrurile în 90 de minute. Ne aşteaptă însă un joc cu un adversar puternic, cu un joc consistent, chiar dacă ultimele două meciuri oficiale le-a pierdut.

Trebuie să fim foarte, foarte atenţi şi să avem o organizare foarte bună. Cred că avem soluţii să ne impunem în orice situaţie. Visăm la o finală de Cupa României. Ar fi o performanţă minunată pentru jucători şi o recompensă pentru ultima perioadă în care au muncit foarte, foarte mult", a spus Costel Enache, antrenorul gazdelor, înainte de meci.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă