”U” Cluj trece de Unirea Slobozia, însă nu fără emoții și obține primul succes acasă în acest sezon. Costel Enache debutează cu victorie pe Cluj Arena

1 month ago 2

Universitatea Cluj – Unirea Slobozia este meciul care încheie etapa a 4-a a Ligii 2, rundă care a început de sâmbătă dimineață și a avut, până acum, programate jocuri în fiecare zi. Partida de pe Cluj Arena începe la ora 19:00 și va reprezenta și debutul oficial ca antrenor al lui Costel Enache la ”U”, unde îi ia locul lui Adrian Falub.

”U” Cluj și-a schimbat antrenorul după ce în ultimele două etape a dat cu bâta în baltă și a pierdut atât cu ASU Poli (scor 0-1), cât și cu SCM Gloria Buzău (scor 2-1), stricând un început cu o victorie, 1-0 la Aerostar Bacău, și demonstrând că, în ciuda transferurilor cu nume făcute în această vară, situație clubului continuă să fie una agitată, la fel ca în ediția trecută a Ligii 2.

CONTINUARE ARTICOLULUI o poți CITI AICI:

The post ”U” Cluj trece de Unirea Slobozia, însă nu fără emoții și obține primul succes acasă în acest sezon. Costel Enache debutează cu victorie pe Cluj Arena appeared first on Prosport.

Read Entire Article
Powered By Seo Tools