”U” Cluj îl distruge pe Andrei Antonie, arbitrul meciului cu Viitorul Pandurii, pe care îl asociază, printr-un joc de cuvinte, cu patronul gorjenilor. ”O jignire la adresa competiției. Ca și cum ar fi avut o cu totul altă Sarcină”

1 lună in urmă 11

Universitatea Cluj a părăsit competiția Cupa României, ediția 2020/2021, în faza sferturilor de finală, după un joc în care toate lucrurile păreau să-i fie favorabile în a obține o calificare istorică în semifinale, ținând cont, în primul rând, că joacă în campionatul Ligii 2.

A organizat pe Cluj Arena partida cu colega de campionat Viitorul Pandurii Târgu Jiu, formație pe care în urmă cu două săptămâni o învingea în Liga 2 la ea acasă, îi era superioară în clasament, a deschis scorul încă din minutul 1 și avea jucătorii și lotul mai valoros.

CONTINUAREA ARTICOLULUI o poți citi pe Liga2.ro:

The post ”U” Cluj îl distruge pe Andrei Antonie, arbitrul meciului cu Viitorul Pandurii, pe care îl asociază, printr-un joc de cuvinte, cu patronul gorjenilor. ”O jignire la adresa competiției. Ca și cum ar fi avut o cu totul altă Sarcină” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă