U Cluj - Dunărea Călărași 2-1. Victorie importantă pentru ardeleni, care s-au apropiat de play-off

2 luni in urmă 1

Liga 2: Universitatea Cluj - Dunărea Călărași, marți, 16:45, Digi Sport 1

UCL: Zenit - Borussia Dortmund, marți, 19:55, Digi Sport 1

Echipa antrenată de Costel Enache a controlat prima parte a partidei și, după două ocazii importante irosite de Idan Golan și Cristi Gavra, a reușit să deschidă scorul prin același Gavra, care a marcat superb în minutul 26, cu o execuție de la aproximativ 20 de metri.

U Cluj, victorie cu 2-1 în fața Dunării Călărași

În prima parte a reprizei secunde, U Cluj a continuat să dețină inițiativa, dar fără să amenințe poarta adversă.

Totuși, Dunărea Călărași, la una dintre puținele prezențe în careul advers, a obținut o lovitură de la 11 metri, în urma unui henț comis de Luchin. Penalty-ul a fost transformat de Bogdan Șandru, care a adus egalarea în minutul 78.

Echilibrul pe tabela de marcaj a fost păstrat, însă, doar opt minute, Ribeiro reușind să-și aducă echipa în avantaj după o cursă individuală, încheiată cu un gol care a stabilit și scorul final al jocului.

VIDEO cu rezumatul meciului:

Datorită victoriei, U Cluj a urcat pe locul 10 în Liga 2, cu 20 de puncte, doar două în spatele celor de la Metologlobus, care ocupă ultima poziție de play-off. Echipa antrenată de Costel Enache poate devansa chiar formația bucureșteană, dacă va învinge în restanța cu Ripensia, programată pe 11 decembrie de la 16:00, în direct la Digi Sport 1.

De partea cealaltă, Dunărea se află pe locul patru, cu 24 de puncte. Partida de la Cluj a fost ultima din acest an pentru călărășeni. 

Etichete: rezultate liga 2 , meciuri liga 2 , etapa 15 liga 2 , u cluj - dunărea călărași
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă