U Cluj a anunțat primul transfer al iernii chiar la reunire, dar Costel Enache mai vrea 3 jucători: "Nu ne hazardăm"

1 lună in urmă 41

La Liga: Sevilla - Real Sociedad, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

La Liga: Granada - Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

"Sunt foarte mulţi jucători liberi. Trebuie să aducem un atacant, dar trebuie să înţelegem că negocierile cu jucătorii liberi sunt groaznice în perioada asta. Preţurile au luat-o razna şi e important să găsim soluţiile cele mai bune pentru echipă, nu să ne hazardăm.

Schimbările masive nu fac bine unui lot, eu cred că omogenitatea e mai eficientă pentru noi. Sigur că sunt poziţii unde e nevoie de îmbunătăţiri sau de o concurenţă mai bună. Alea două-trei poziţii cu siguranţă le vom acoperi. Dar vrem să găsim şi cele mai bune soluţii, nu să luăm jucătorii, în vară să-i schimbăm şi apoi iar în iarnă. Avem nevoie de un mijlocaş central, un mijlocaş ofensiv şi un atacant", a spus Enache.

U Cluj l-a transferat pe Donaldo Acka, de la Poli Iași

Directorul general al clubului, Daniel Stanciu, a afirmat că pentru a aduce noi jucători este nevoie ca alţii să plece.

"Am renunţat şi vom renunţa în continuare la nişte jucători pentru a face loc altora. Cred că avem un lot foarte bun de jucători, dar întotdeauna e loc de mai bine. Ne dorim să aducem doi-trei jucători, nu mai mulţi, care să vină ca titulari şi să ne aducă acel plus de care avem nevoie", a explicat Stanciu.

Prima achiziţie a grupării Universitatea Cluj din această pauză competiţională este Donaldo Acka, mijlocaş defensiv care a evoluat până acum la formaţia CSM Poli Iaşi.

Agerpres

🤝 Bun venit, Ntonalnto Atska! 📝 Clubul nostru începe campania de achiziții din pauza de iarnă cu transferul lui...

Publicată de FC Universitatea Cluj pe Vineri, 8 ianuarie 2021
Etichete: daniel stanciu , costel enache , jucatori u cluj , mercato , antrenor u cluj , transferuri u cluj
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă