Tzancă Uraganu, făcut KO! Manelistul, bătut măr la o nuntă: „I-a dat un pumn, planton!”

1 lună in urmă 14

Tzancă Uraganu, făcut KO! Manelistul, bătut măr la o nuntă. Tzancă Uraganu a apărut cu faţa tumefiată pe internet! Manelistul are buza vânătă și umflată, iar în nări tampoanele îi opresc, probabil, sângerarea!

Tzancă Uraganu, făcut KO! Manelistul, bătut măr la o nuntă: „I-a dat un pumn, planton!”

Tzancă Uraganu a fost implicat, în ultimul timp, în mai multe scandaluri. De departe, războiul cu Mădălina Miu, femeia care i-a fost alături trei ani și de care încă nu a divorțat, este cel mai dur. Aceasta povestește ce s-a întâmplat cu artistul în seara în care i-ar fi apărut la ușă bătut.

„Păi, el își lua mereu bătaie pe la nunți. Dacă-i obraznic! Referitor la acele poze, cu buza spartă și vată în nas, sunt de ceva timp. Atunci, el a fost să cânte undeva, iar un băiat de la masă s-a ridicat și i-a dat un pumn, dar el nu a spus de ce”, a dezvăluit Mădălina Miu pentru Cancan.

Scandal și bătaie la o nuntă la care cânta Tzancă Uraganu: „Băiatul ăla a insistat să dau dedicaţii jignitoare. Înţelegeţi şi nu mai fiţi bătuţi în cap”. VIDEO

„Băiatul acela era dintr-o familie de asta, cum să-i zic, de șmecheri, are și bani omul și s-a uitat la un trening pe care-l avea Tzancă pe el și… Iar Tzancă a vrut să-l înjosească, i-a spus ceva gen „Ușor, cumetre, că nu știi tu de astea, treningul ăsta e 5.000!”. Băiatul ăla era și beat, îți dai seama, la petrecere, acolo, s-a enervat și i-a dat un pumn. Atât, o singură lovitură i-a dat și a căzut, planton! Tzancă a fugit apoi imediat și au apărut pozele alea pe net, pe care le-a făcut el, să-l bage pe om la pușcărie”, a mai povestit Mădălina Miu.

„Eu știu, pentru că pozele alea erau făcute aici, în casă, când a venit bătut la mine. De fapt, pozele alea i le făcusem eu, el m-a pus. Își ținea buza să filmez acolo, cum e el bătut. Dar el și-a luat bătaie peste tot”, a încheiat Mădălina Miu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă