Tzanca Uraganu’, amendat de poliţişti la o petrecere din Constanţa. Ce sumă a plătit manelistul

1 lună in urmă 24

Tzanca Uraganu’, amendat de poliţişti la o petrecere din Constanţa, deoarece petrecăreții ocupaseră toată strada cu mese și scaune și deranjau locuitorii cu gălăgia lor.

Tzanca Uraganu’, amendat de poliţişti

Polițiști din cadrul Secției 4, în cursul zilei de marți, în jurul orei 16.15, au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Mihu Copilu din municipiul Constanța, în cartierul Palas, se află în desfășurare un eveniment privat (nuntă), fiind tulburată ordinea și liniștea publică.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate 4 persoane, care au fost sancționate contravențional, la Legea 61/1991, cu amendă în valoare totală de 2.000 de lei”, a transmis IPJ Constanța, potrivit Replicaonline.ro.

Polițiștii au constatat că pe stradă erau puse copertine, mese și scaune, care blocau practic circulația.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

Citeşte şi: Tzancă Uraganu şi Dani Mocanu „se bat” pe Van Damme. Actorul american, ţinta ironiilor lui Tzancă: „Iartă-mă că n-am ajuns să facem poze, dar cântam la nuntă. Prin decembrie, aşa, dacă vii prin România poate se nimereşte să n-am nuntă”

Tzanca Uraganu a primit ameninţări de la mafia albaneză

Cântăreţul a fost atenţionat chiar de unul dintre cei mai periculoși mafioți albanezi din Europa, condamnat la închisoare pe viață în Grecia. Este vorba despre Fabio Dushku, cunoscut în România sub porecla de ”Albanezu”, prieten apropiat al lui Dani Mocanu.

Fabio l-a amenințat pe Tzancă prin intermediul unui filmuleț postat pe Internet în care îi spune că dacă nu încetează conflictul cu prietenul lui, Dani Mocanu, îi va da ”interzis” la cântări în toată Europa.

Am văzut un video despre un boschetar, ca să zic așa, care vorbește despre fratele meu, Dani Mocanu. Nu știu cum îi zice, Tzancu, Tzancă, nu l-am văzut niciodată în viața mea. Are o gură prea mare. Cum zicem noi, albanezii, când vorbești mult, te mănâncă c…

Dani Mocanu este fratele meu și este șmecher și are loc la toți șmecherii. Tu, Tzancu, sau cum te cheamă pe tine, ai grijă ce vorbești. O să te fac eu, Albanezu, să nu ieși din casa ta din România. Să nu mai ieși din România niciodată.

Să nu cânți nici în Europa, nici în Grecia, nicăieri. Stai în banca ta, închide gura, dacă nu o să ți-o închid eu cu frații mei. Ai grijă ce faci. Dacă te-ai pus cu Dani Mocanu, ai probleme cu toți albanezii din Europa. Și noi nu știm să te batem, noi știm să te f…, să-ți facem ce vezi tu pe la televizor, în filme, dar nu alea de acțiune ci la filme horror.

Dani Mocanu este fratele meu, nu pentru o zi sau un an, este pentru toată viața.

Stai cuminte, trebuie să-ți ceri scuze pentru ce ai făcut. Dacă nu, o să plătești prea greu, ține minte ce-ți spune Fabio Albanezu”, a spus bărbatul într-un live postat pe conturile de socializare.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă