Tutorial FIFA | Cum puteți juca FIFA 22 înainte de lansare, folosind abonamentul EA Play

1 lună in urmă 24

FIFA 22 se apropie, iar o mulțime de gameri abia așteaptă să pună mână pe noul titlul dezvoltat și publicat de Electronic Arts. Ediția de anul aceasta a fost un adevărat succes, jocul devenind unul dintre cele mai bine vândute titluri de pe piața.

FIFA 22 se va lansa pe data de 1 octombrie, însă EA Sports le-a oferit gamerilor șansa de a se bucura mai devreme de joc.

Este vorba de abonamentul EA Play, care le permite gamerilor să acceseze jocul cu o săptămână înainte de lansare. În mod normal, EA Sports le oferă gamerilor ce folosesc această funcție un număr de 10 ore pentru a juca noul titlu, însă pentru ediția de anul aceasta se pare că producătorii au fost mai generoși, dublând timpul. Astfel, EA Play vine cu 20 de ore pentru FIFA 22. În acest timp, utilizatorii au timp să se familiarizeze cu noul titlu și să încerce noile funcții regăsite în joc.

Cum puteți juca FIFA 22 înainte de lansare, folosind abonamentul EA Play

Tot ce trebuie să faceți pentru a accesa FIFA 22 înainte de lansare este să vă înregistrați la EA Play. Acest serviciu vă permite să descărcați jocul în pre-download și să îl jucați înainte de a fi lansat. Prețul pentru acest abonament este de 5 dolari pe lună, sau 30 de dolari pe an. De asemenea, utilizatorii ce folosesc EA Play vor obține și o reducere de 10% la comanda noului titlu.

Pentru a juca FIFA 22 mai devreme, gamerii sunt nevoiți să urmeze acești pași:

  • Înregistrează-te pentru un abonament EA Play
  • Preîncărcați FIFA 22
  • Deschideți jocul când pornește prin EA Play

Accesul gamerilor va începe în data de 22 septembrie, atunci când vor avea la dispoziție 20 de ore pentru a se bucura înaintea celorlați utilizatori.

 

 

 

 

The post Tutorial FIFA | Cum puteți juca FIFA 22 înainte de lansare, folosind abonamentul EA Play appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă